Kosár  (0)

Női félcipők Clarks

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Clarks
Törölj ki mindent

Női félcipők Clarks

Az anyagokhoz való kreatív hozzáállás mindig is a cipőmárka sajátja volt. 1825-ben Cyrus és James Clarks Angliában gondolt egy nagyot, és báránybőr hasadékokból elkészítette az első belebújós lábbelit. Ez egyben azt is jelenti, hogy aki egy Clarks cipőt húz, majdnem kétszáz éves hagyományt folytat.

A cipőmárka itthon főképp női és férfi bokacsizmáiról, valamint elegáns félcipőiről híresült el. Eddig több mint 22000 modellt indítottak el világkörüli útjára, melyek közül a leghíresebb a Desert Boot férfi bokacsizma. A kultikus cipőt a második világháború brit tábornokainak viselete, és a kairói bazárok hangulata ihlette. Ezen kívül a Wallabee mokaszinokat, és újabban a Nature kollekció férfi és női modelljeit érdemes megemlíteni.

Clarks: az időtlen, minőségi alapanyagok képviselője

Természetes bőr, irha, nubuk: a márka ragaszkodik a minőségi anyagokhoz akár téli, akár nyári lábbelikről van is szó. Szintetikus anyagokat szinte kizárólag a gyerekcipők készítésekor használnak. Az olyan vízálló lábbeliknél, mint a hótaposó, szintén alapvető elvárás a vízhatlan anyag.

A stílusos cipőkben a munkahelyre, shoppingolni vagy akár szórakozni is elindulhatsz. Átmeneti időben a Clarks félcipők és mokaszinek jelentenek stílusos és kényelmet adó megoldást. Őszre és télre ajánljuk a márka divatos magas szárú cipőit, bokacsizmáit. A férfi kollekció sajátos darabja a bokacipő, ami a már említett, világhírű Desert Boot mai megfelelője. Ahogy melegszik az idő, jöhetnek a csinos balerinák vagy peep toe-k, férfiaknál pedig a szabadidős szandálok.

Clarks a tengertúlról, egyenesen otthonodba

Az angolszász divatot mostantól pár kattintással, otthonodból is elérheted! Webáruházunkban a fiatal sztár tervező, Christopher Raeburn kollekcióját is megtalálod. Válogass és figyeld akcióinkat, mert időről időre fantasztikus kedvezményekkel lehet Tiéd a világmárka egy-egy darabja!

Akció
Újdonság
fel
«
»