Kosár  (0)

Ugg cipő választékunk

Meleg gyapjú hótaposók, amik meghódították a világot

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Ugg
  • A sarok típusa::  Lapos
Törölj ki mindent

Ugg cipő választékunk

Egy márka, amit semmivel sem lehet összetéveszteni

Egy igazán különleges márka, ami senkit sem hagy hidegen - ez az UGG. A cég alapítói nem a lábbelijeik szépségére alapozták a sikert, ez abból is kiderül, hogy az UGG az angol ugly (csúnya) szó rövidítéséből alakult ki. Bármilyen hihetetlen, a nagydarab báránybőr csizmákat ausztrál szörfösök hordták először, hogy a hideg vízben és parton áthűlt lábaikat melegen tartsák. Ausztrál szörfösnek lenni az egyik legmenőbb dolog a világon, így (1978-ban!) az egész világon nagy reményekkel próbálták a laza darabokat elterjeszteni. Kaliforniában aratott először hatalmas sikert a csizma (avagy cipő), majd valóságos UGG-őrület alakult ki az egész világon.

Gumicsizmától a szandálig

A stílusosság és a luxus jelképévé váltak a báránybőr cipők, amelyeket előszeretettel viselnek olyan stílusérzékükről ismert sztárok is, mint Kate Moss, vagy éppen Stella McCartney. Valójában nincs igazi sztár (főleg Amerikában) UGG nélkül. A márka sajátos és laza stílusát sokan próbálják utánozni. Az igazi, hamisítatlan példányokat a sarkuknál levő márkajelzésről lehet felismerni. Ma már nemcsak báránybőr-barnában, hanem rengeteg színárnyalatban és sokféle típusban választhatsz magadnak saját UGG-ot, ám a lábfej kialakítása minden darab esetében egyedi és összetéveszthetetlen. Nyárra is választhatunk UGG lábbelit, ugyanis espadrilles, papucs és szandál is kapható belőle, a mukluk (eszkimó) csizmákon túl. Persze egy igazi UGG papucs nem akármilyen, hanem csupa szőr. Ismerkedj meg a teljes kínálattal!

Akció
Újdonság

UGG – lábbelik merinóz gyapjúból

Az UGG cipők töretlen népserűségnek örvendenek az egész világon. Bár régebben még kifejezetten ellentmondásos darabnak tartották őket, idővel mindenki értékelni kezdte az eredeti dizájnja, kényelme és speciális tulajdonságai miatt. Mivel a gyártásukhoz merinóz gyapjút használnak, télen meleget adnak, nyáron pedig hűvösen tartják a lábat. Ennek köszönhetően az UGG női, férfi és gyermek cipők egész évben kényelmesen viselhető! További előnye, hogy az anyag, amelyből készült, könnyen tisztítható és nagyon jól szellőzik. A márka legismertebb lábbelije a már ikonikus hótaposó – ezek a sokféle színben kapható modellek illenek szinte minden összeállításhoz. A gyártó kínálata azonban nem merül ki a téli csizmákban. Meleg és elbűvölő UGG papucsok, divatos sneakerek, bokacipők és prémes lábbelik is szerepelnek benne – az ecipo.hu mindez elérhető!

Hogy született az UGG?

Az UGG márka 1978-ban jött létre Kaliforniában, alapítója az ausztrál Brian Smith. Az inspirációt az első jellegzetes hótaposókhoz a… szörfösök által viselt cipőkből merített, melyek feladata az volt, hogy gyorsan felmelegítsék a lábat, miután kijönnek a vízből. Az UGG feltalálója maga is szívesen hódolt a hullámlovaglásnak, és felfedezte, hogy az amerikai piacon hiányoznak a merinóz gyapjúból készült cipők. Oprah Winfrey is felfigyelt az UGG cipők szokatlan tulajdonságaira, aki a programjának egy epizódjában, 2000-ben felvette azokat a kedvencei közé. Ez a pillanat áttörést jelentett a márka történetében, és lábbeli már nemcsak a kaliforniai fiatalok és szörfösök kedvence lett. A sztárok é hírességek is gyorsan beleszerettek – láthattuk már Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz vagy Leonardo di Caprio lábán is.

ugg
fel
«
»