Kosár  (0)

Női cipők CATerpillar

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  CATerpillar
Törölj ki mindent

Női cipők CATerpillar

Egy történelmi márka

A CAT története a 19. századig nyúlik vissza: a cég ugyanis eredetileg - mintegy száz évig - kizárólag gépeket gyártott az USÁ-ban. Nem véletlen, ha máshonnan is ismerős ez a név: a hernyótalpas járnűvek éppolyan sikeresek és megbízhatóak, mint később a márka általuk forgalmazott lábbelik.
A CATerpillar az 1990-es évektől vágott bele a cipők és ruházati termékek készítésébe, és szinte azonnal befutottak a piacon. Jókor voltak jó helyen: a fiatalok előszeretettel hordtak bakancsot és munkaruházatot idéző darabokokat (például kertészfarmert) abban az évtizedben.
A CAT logós cipőkbe bele lehet szeretni: először az amerikai vásárlókat hódították meg, majd az egész világon vezető márka lettek.

Csizmától a szandálig

Kényelem és megbízhatóság jellemzi a CATerpillar cipőit, amelyek ma már a legszélesebb választékban kaphatók.
Bakancsot éppúgy rendelhetünk, mint férfi vagy női szandált, és biztosak lehetünk benne, hogy - akárcsak az első, traktorból átalakított CAT munkagép - sokáig a rendelkezésünkre fog állni. Jellemzően sportosak, kültéri használatra tervezettek ezek a lábbelik, de vannak elegánsabb vonalvezetésű darabok is.
Az amerikai brand követi az aktuális trendeket, és - akárcsak legnagyobb vetélytársai, mint például a Palladium - évről évre megjelentet újdonságokat.
Strapabíróak és egyben letisztultan esztétikusak a hátizsákok, övtáskák vagy pénztárcák is. Aki ezeket használja, az tudja, ezeknek a daraboknak sokmindent ki kell állniuk napról napra. Rendelj bármit az ecipo.hu-n ettől a márkától, biztosan a legjobb áron kapod meg. Vagy akár nézz körül a korábbi szezonok kínálatában, és válassz egy klasszikus darabot akciós áron!

Akció
fel
«
»