Kosár  (0)

Crocs női

Aktív szűrők:

  • Márka:  Crocs
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Crocs női szandál – kényelem és praktikum modern stílusban

A Crocs papucsokat szinte mindenki ismeri. Jó néhány éve egyfajta őrület alakult ki a Crocs papucsok köré, ami miatt napjainkra a márka az egyik legkedveltebb papucsokat, illetve azokhoz köthető modelleket készítő brand lett. A Crocs viszont erre bőven rá is szolgált. A speciális műanyagból készült lábbelik rendkívül tartósak, strapabíróak és antibakteriálisak. Hírnevét pont ennek köszönheti, valamint annak, hogy végtelenül kényelmesek, miközben a lábaink is jól szellőznek benne. A híres klumpák mellett azonban a Crocs szandál típusokat is gyárt. Méghozzá nem is akármilyeneket. A Crocs női szandál vastag talpai és letisztult formavilága szinte mindenféle öltözék mellé hozza a végtelen kényelmes és a nőies megjelenést. A különféle, meglehetősen gazdag színválaszték mellett egészen elegáns platform szandálokat is találunk. Ez pedig igaz a Crocs balerina lábbelikre és a női Crocs cipők mindenféle más változataira. Mert hiába azonosítjuk sokan kizárólag szinte csak a klumpákkal ezt a márkát, sokkal többféle cipőt kaphatunk meg tőle.

Crocs női flip-flop – puha és biztonságos megoldás kicsiknek és nagyoknak

A Crocs női flip-flopok azoknak valók, akik kedvelik a lábujjközédugós papucsokat. Természetesen ez a férfiakra és a gyerekekre is vonatkozik, hiszen a márka minden nemnek és korosztálynak gyárt belőle. Mivel a Crocs kifejezetten minőségi és kényelmes cipőket gyárt, itt nem fordulhat elő, ami miatt sokan kifejezetten utálják a vietnámi papucsokat. A lábujjrésznél ugyanis a Crocs külön odafigyel, hogy kényelmes és jól viselhető legyen, anélkül, hogy a lábujjunk megfájduljon tőle. Ezekből a papucsfélékből pedig hasonlóan rengetegféle mintázat áll rendelkezésre, ahogyan a klumpa esetében. A manapság divatos állatminták mellett hódít a Crocs flip-flopból is a különféle nagyon színes és akár a visszafogottabb egyszínű modell is.

Crocs balerinák és flip-flopok – kényelmes női cipők tavaszra és nyárra

A flip-flopok mellett érdemes még a balerinákat is megemlíteni. Ezek a lábbelik rendkívül különlegesek a Crocs tervezésében, ugyanis a különleges anyagból készült balerinák hasonlóan lehetnek lukacsosak úgy, mint a klumpák esetében. Vagyis egy egészen egyedi megjelenésű balerinával gazdagodhatunk, ha a Crocstól választunk ilyen lábbeli típust. Ezek a Crocs balerina modellek pontosan a strapabíróságuk miatt nem csak csinos városi öltözetekhez megfelelőek, de akár a tengerparti kavicsos-sziklás sétányokat is bátran megjárhatunk velük anélkül, hogy a cipő sérülne vagy nekünk lenne kényelmetlen. A Crocs balerinák varázsa pontosan ez. Egyszerre használható egyfajta túrázós, nyaralós cipőnek, ahogyan hétköznapinak is. S mivel a legtöbb Crocs balerina ugyanolyan eljárással készült, mint a papucsok, akár a tenger sekélyebb vizeiben is sétálhatunk bennük egy nyaralás alkalmával. A Crocs női flip-flopok esetén ugyanez a helyzet, azonban ezek a papucsok már azért mégis csak jobb, ha a könnyebb terepekre maradnak.

Női Crocs – gyakran ismételt kérdések

Crocs – hogyan válasszunk méretet?

A lábunk talphossza mellett a szélesség is fontos. Igaz, egy Crocs klumpa esetében nem olyan lényeges, hiszen az a modell egyébként is széles az orrésznél, de egy Crocs balerinánál már nagyon is lényeges a lábfej szélessége.

Crocs – eredeti vagy hamis?

Az eredeti Crocs cipő különleges és rugalmas anyagból készül, a hamisítványok ezt többnyire nem tudják követni. Ezen kívül a krokodil logó megléte, a szép, egyenletes kialakítás és persze a talpon található plusz információk mind az eredetiségről árulkodnak. A Crocs anyaga ráadásul ránézésre is enyhén selymes fényű, továbbá az embléma rajta minőségi anyagból készült.

fel
«
»