Kosár  (0)

Cipők Gino Rossi női

Aktív szűrők:

  • Márka:  Gino Rossi
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Gino Rossi – a kreativitás olasz-lengyel fúziója

A Gino Rossi egy tőzsdén jegyzett cég, amely a lábbeli szektorban működik, kiváló és exkluzív minőségű cipőket és kiegészítőket gyárt és értékesít. A cég lengyel és olasz partnerek szoros együttműködésének eredményeként jött létre, akik úgy döntöttek, hogy globális tapasztalataikat összesítve készítenek férfi és női bőr cipőket a legigényesebb vásárlók számára. A cég nevét a hat alapító egyikéről, az olasz gyártóról – signor Gino Rossiról – kapta, aki nem csak a részvények fő tulajdonosa volt, hanem saját nevét is adta a cégnek, amelyet 1992-ben alapítottak meg Słupskban. A mai napig ebben a városban található a Gino Rossi SA bejegyzett székhelye és a fő Gino Rossi cipőgyártó gyár. Az első Gino Rossi üzlet 1994-ben nyílt meg Sopotban. Jelenleg Gino Rossi egy csomó jól menő cipőboltból álló értékesítési hálózattal rendelkezik Lengyelországban és külföldön. A cég kezdetben főként férfi cipők szállítására specializálódott, de hamarosan bővült a kínálata eredeti és elegáns Gino Rossi női lábbeli kollekcióval, valamint kiváló minőségű bőr kiegészítőkkel, mint például női kézitáskákkal és pénztárcákkal, valamint néhány praktikus cipőápoló termékkel. A jó hírünk, hogy a lengyel és olasz női Gino Rossi cipő szortiment teljes választéka megtalálható az Ecipo.hu online áruházában is.

Olasz Gino Rossi női cipő – divatos dizájn a forró Olaszország szívéből

A Gino Rossi női csizmák és cipők fő jellemzője a kiváló minőség, ami a legjobb lengyel és olasz alapanyagok garantálnak. És persze ide tartozik az egyedi, felismerhető dizájn, amelyet a népszerűség rohamos növekedése és a márkafejlődés befolyásol. A Gino Rossi logóval ellátott cipők nagy pontossággal és gondos kezeléssel készülnek. A Gino Rossi kollekciók jellegzetessége a nagyon finom bőr és a szofisztikált, elegáns dizájn. Csekkold a Gino Rossi papucscipők kecses választékát az Ecipo.hu webshopban, itt az ideje beszerezni a kedvenc darabodat, nyakunkon a nyár! A Gino Rossi márka összekapcsolja a hagyományt és a modern irányzatokat. Tervezői számára a legfontosabb szempont a felhasznált anyagok minősége és a gondosan összeállított dizájn, amely tükrözi a brand egyedi karakterét. A gazdag színpaletta és az eredeti esztétika Gino Rossi szabványa, amely kiemeli a cipők olasz temperamentumát és eleganciáját.

Gino Rossi csizma – kivételes minőség és divatos dizájn

Szerezd meg a legjobb Gino Rossi bakancsok, csizmák és cipők ajánlatait, és takaríts meg egy csomó kedvezményt az Ecipo.hu online vásártérben. Fedezd fel a Gino Rossi világát, egy olyan helyet, ahol a varázslat és a valóság találkozik, és ezzel a bűbájjal készítik a cipőket napjaink kifinomult, okos és könnyedén elegáns női számára. Neked volt már Gino Rossi cipőd? Ismered a Gino Rossi sport opcióit? Az ikonikus sport kollekció darabjai tökéletesek a mindennapi megjelenéshez, és minden alkalomhoz nélkülözhetetlenek. Az alkalmi modellek szintén sokoldalú alkotások, amelyek a női univerzum eleganciáját és szenvedélyét árasztják. Követik a legújabb trendeket, és megmutatják, hogyan lehet ötvözni a klasszikus eleganciát a divat kreatív megközelítésével. A Gino Rossi lábbeli sokkal több, mint egy egyszerű cipő.

Gino Rossi női cipők – gyakran ismételt kérdések

Gino Rossi – mi ez a márka?

A Gino Rossi az egyik legértékesebb lengyel márka és vállalat, amely a lábbeli szektorban tevékenykedik, kiváló minőségű cipőket és kiegészítőket gyárt és értékesít. A Gino Rossi termékek kiváló hírneve a divatiparban jól példázza, hogyan válhat a cipőkészítés művészete egy modern üzleti modell részévé.

Hány év a garancia a Gino Rossi cipőkre?

Az Ecipo.hu webáruházában vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A megvásárolt Gino Rossi termékekre 2 év szavatossági jog érvényesíthető. Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan szereztél be.

fel
«
»