Kosár  (0)

Női cipők Lasocki

Aktív szűrők:

  • Márka:  Lasocki
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Lasocki női cipők – a lengyel márka időtlen kiegészítői

A Lengyelországban alapított márka olyan minőséget képvisel, amely tökéletes elegyét képzi a naprakész dizájnnak és a komfortnak. A Lasocki cipők nem csak attól különlegesek, hogy megfizethetőségük mellett minőséginek számítanak, de azért is rendkívüliek, mert nem szimplán csak követik a divatot, hanem kifejezetten egyedi és stílusos tervezésű cipőikkel Európa egyik leghordhatóbb cipőmárkájának számít. A Lasocki női cipő kollekció minden korosztály számára kecsegtető lehet. Választhatunk az elegáns modellek közül, például ha csak az téli csizmák Lasocki modelljeit nézzük, de nézhetünk magunknak egy bohókás, fiatalos Lasocki éktalpú cipő modellt is. Ezen kívül a márka az idősebb és a kifejezetten fiatal kishölgyek számára is gyárt olyan lábbeliket, amelyek maximálisan megfelelnek a kor divatjának. Milyen Lasocki cipőt válasszunk a télre? Az ecipo.hu az oldalán bőségesen kínálja a téli csizma Lasocki által tervezett modelljeit. Például a különféle platformos bakancsok és elegáns chelsea csizmák bizonyára minden eleganciát kedvelő hölgy tetszését elnyerik majd. Ezen kívül természetesen a különféle stílusos magassarkúk közül is választhatunk.

Lasocki téli csizma – elegáns fazon a hideg napokra

Amikor téli csizmát tervezünk választani, érdemes adni a minőségre. Gyakori eset az ugyanis, amikor kiválasztunk egy olcsóbb minőségű csizmát kizárólag azért, mert jól néz ki, azonban csalódnunk kell. A megvásárolt olcsó minőségű téli csizma ugyanis egy darabig valóban jól is működik, azonban pár hónap vagy hét múlva már érezhetőek a hátrányai. Az ilyen téli csizmák ugyanis könnyen átáznak. Márpedig egy téli csizmának pont az volna a feladata, hogy a latyakos, havas járdán is megvédje a lábunkat. A Lasocki női téli csizma azonban nem ilyen. Hosszú évekig garantált minőségben használhatjuk még a legnagyobb latyakban is. Ezek a csizmák nem csúsznak és vastagított talpuknak köszönhetően a lábunk sem fog átfagyni benne a hideg mínuszokban. A Lasocki csizmák többféle modellben elérhetőek. Választhatunk egy szép bőr női bokacsizmát, vagy körbenézhetünk a hosszú szárú darabok között. Ezen kívül a már említett chelsea bokacsizmák mellett kifejezetten vagány katonai bakancs jellegű modelleket is választhatunk. Ha pedig a csizma kevés volna, érdemes megtekinteni a márka egészen futurisztikus megjelenésű hótaposó bakancsait.

Lasocki esküvői cipő – egy megálmodott nap gyönyörű szabásban

Ha épp alkalmi cipőket keresünk, akkor is érdemes a márka különféle stílusos modelljei közül válogatnunk. Az esküvői cipő Lasocki által készített darabjait nehéz nem észrevenni. A csodaszép magassarkúk és balerinacipők mellett olyan alkalmi magassarkú papucscipőket is választhatunk, amelyek fiatalos és vagány megjelenést kölcsönöznek és egy kis rendhagyó extrémitást is vihetnek az alkalmi, például az esküvői öltözékünkbe. A Lasockit viszont nem csak emiatt érdemes választani egy esküvő esetén. Akár vendégek leszünk, akár az esküvő főszereplői, mindkét esetben olyan cipőt érdemes választani, amiben hosszú órákig bírjuk majd a táncot és a lagzi folytatását. Ezt kizárólag csak olyan minőségi cipőben lehet kényelmesen élvezni, mint a Lasocki.

Lasocki cipő – gyakran ismételt kérdések

Hogyan tisztítsuk a Lasocki bőrcipőt?

Mint minden bőrcipőnél, a Lasocki cipők esetén is minőségi bőrápolót használjunk. Előtte tisztítsuk meg a cipőt például nedves törlőronggyal, majd hagyjuk megszáradni és utána vigyük fel a bőrápolót. Olyan ápolót válasszunk, ami az adott bőr típusának és színének is megfelelő.

Hol vásárolhat Lasocki magassarkúkat?

A Lasocki az Ecipő webáruházában széles kínálattal érhető el. Itt különféle formájú, színű és anyagú magassarkúkat találunk minden korosztály számára.

fel
«
»