Kosár  (0)

Puma női cipők

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Puma
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Puma női cipők – fehér, fekete, pink és más színek

A Puma az egyik legrégebbi múltra visszanyúló sportcipő márka. A gyár alapításakor a cél egy könnyű, jó minőségű, kézzel varrott sportcipő megalkotása volt. Nem véletlen, hogy hosszú évtizedek óta piacvezető márka, hiszen céljukat tökéletesen megvalósították, megbízható, ergonomikus, csúcsminőségű alapanyagokból, szigorú gyártástechnológia betartásával készülnek a Puma cipők. Ennek köszönhető, hogy számtalan élsportoló, sztárcsapat és egyre több amatőr sportoló kedvelt márkája lett. De egy fehér női Puma cipő egy hétköznapi gardróbnak is méltó tagja lehet, hiszen mindennapi viseletnek is jó választás. A Puma női sportcipők történetében a klasszikus szín a fekete volt, később egészült ki a fehérrel. A kínálatban ma is nagyon sok fekete Puma női cipő található, hiszen örök divat, bármilyen öltözködési stílushoz illeszkedik. Ha a feketét mégis túl komornak találod a stílusodhoz, akkor számodra jó választás lehet a szintén klasszikus fehér Puma női cipő. Ezen klasszikus színek persze az évtizedek során számtalan más színnel egészültek ki. A kislányok és persze a fiatal hölgyek számára a számtalan árnyalatban és színerősségben kínált pink Puma női cipő az egyik legkedveltebb választás. A bohókásabb, fiatalos stílust kedveled? Az élénk, többszínű, mintás, színes női Puma cipők rajongója leszel!

Puma női futócipők – vajon jó választás?

Ez a stabilitást a párnázottsággal ötvöző, csúcsminőségű Puma női futócipő a futók számára ideális megoldás. A Puma innovációja az Everfoam technológia, ami egy lassan visszaálló sarokkiépítés, stabilan, magasan tartja a sarkadat, és megvédi az Achilles inadat. Az OrtoLite felsőrész természetes szellőzést biztosít, miközben tökéletesen illeszkedik lábfejedhez. A KLS-LITE középtalpi rész szintén a Puma egyedi fejlesztése, ami 30 százalékkal csökkenti a talp súlyát, miközben az alátámasztást is biztosítja.

Puma női tornacipők – a prémiummárkák legmagasabb minősége

A fentiekben említett sorozatos fejlesztéseknek, a pontos gyártástechnológiának és a hosszú évtizedek tapasztalatának köszönhetően a Puma női tornacipő a legmagasabb minőséget képviseli a prémium márkák között. A Puma bebizonyította, hogy az az idea, mely a kezdetektől vezérli, vagyis a kifogástalan minőség, jelesre vizsgázik nemcsak a sportoláshoz, hanem a mindennapokra készült cipők esetében is. Ezért aki Puma cipőt szeretne vásárolni, az bátran válasszon a legkülönfélébb típusok között, viszont vigyázzon arra, hogy csak megbízható helyről tegye, mert hamisítják. A legjobb módszer arra, hogy elkerüld a hamisítványokat, ha megbízható kereskedőtől vásárolod meg a Puma cipődet. Ilyen megbízható kereskedő az Ecipő, ahol a Puma női cipők rendkívül széles választékát találod meg, az áruház pedig garantálja a cipők eredetiségét.

Puma női cipők – gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet felismerni az eredeti Puma cipőt?

A márkanévben, illetve a nyelv belső részén található címkén nem lehetnek betűhibák, helyesírási hibák. Az eredeti Puma szagtalan, a hamisítványoknak sokszor erős vegyi anyag szaga van. Az eredeti Puma cipőn a varrás egyenletes. Az eredeti Puma cipő csúcsminőségű alapanyagokat és pontos, szigorú technológiát alkalmaz, így hát az olcsó Puma női cipő csak hamisítvány lehet.

Moshatom a Puma cipőt mosógépben?

Ha hosszú élettartamot szeretnél Puma cipődnek, tisztítását mindig kézzel végezd. A velúr anyagú cipőket csak szárazon, puha kefével, velúr tisztítására kifejlesztett tisztítószerrel takarítsd. Bőr felsőrészű puma cipődet hideg vízbe mártott enyhén szappanos ronggyal tisztíthatod. Nylon vagy vászon Puma cipődet puha kendővel dörzsölve, enyhén szappanos hideg vízzel nedvesített kendővel moshatod.

fel
«
»