Kosár  (0)

Női cipők Skechers

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Skechers
Törölj ki mindent

Női cipők Skechers

Cipő trend egyenesen Kaliforniából: ez a Skechers

Kontrasztos színek, közkedvelt memóriahabos kialakítás, és persze a jellegzetes „S” logó a cipő oldalán: ez a Skechers dióhéjban. Az amerikai cég 1992-től van jelen a piacon, és azóta hazai pályán már a második helyre küzdötte fel magát a sportcipők világában: csak a Nike/Jordan márka előzi meg.

Népszerűségéhez a modellek alapos, minőségi kidolgozásán túl művészek és celebek is aktívan hozzájárulnak: a legendás Ringo Starr vagy épp a maratoni futó Sugar Ray Leonard, Howie Long, Brandon Hudgins...

Mi a Skechers titka?

A sajátságos alakú, erős és hajlékony talpakra épített Skechers cipők szemet gyönyörködtetők, és kényelmesen viselhetők – nem törik a lábat, és egész napos viselet után is habkönnyű érzetet nyújtanak.

A Memory Foam betét forradalmasítja a cipő hozzáalakítását a lábfejhez, ami biztosítja az egyéni kényelmet. A Flex Appeal szériájú női cipők rendkívül hajlékonyak, és ideálisak a szabadban történő mozgáshoz.

Webáruházunkban a profi atléták által promotált Skechers futócipőkön túl megismerheted márka hétköznapi edzőcipő és félcipő kínálatát is. A nagyszerű férfi és női bakancsok, hótaposók zordabb időkben is garantálják a komfortot. Nyáron pedig egy könnyű slip-on vagy vietnámi papucs miatt fogsz a Skechersbe egészen biztosan beleszeretni.

Akció
Újdonság
fel
«
»