Kosár  (0)

Cipők Timberland női

Aktív szűrők:

  • Márka:  Timberland
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Kiváló minőségű Timberland női cipő

Az 1900-as évek elején járunk, amikor az amerikai márka létrejön és elkezdi gyártani eleinte férfiaknak a különféle lábbeliket, amiket főleg túrához és persze munkához kínáltak. Az igazi sikert a befecskendezett impregnálási technológiájukkal aratták, amivel a Timberland cipők teljesen vízállóak lehettek. Ebből adódóan a márka már bőven megalapozta elsöprő sikerét, amikor a női cipőket is elkezdték gyártani a hölgyek legnagyobb örömére. A különféle Timberland modellek ugyanis nem csak stílusosak, de igazán vagányak is a hölgyek számára. Ez női Timberland cipő tartós, minimalista és határozott benyomást kelt. Az erős és határozott mégis nőies nők kedvenc cipőmárkájává vált emiatt, akik úgy tudnak a Timberland cipőkkel kirándulni és túrázni, hogy ezzel együtt megtarthatják nőies öltözéküket. A Timberland női túracipő ezért nem csak rendkívül kényelmes és strapabíró, de egészen nőies is egyben.

A Timberland női trekking cipők tökéletesek a túra ösvényhez

A trekking olyan túrát jelöl, ahol esetenként napokig csak aludni állnak meg a résztvevők. Minden nappal pedig tovább túráznak, néha egészen megerőltető terepen. Az ilyen túrákhoz pedig egyáltalán nem ajánlott olcsó, bizonytalan eredetű túracipőt választani. A minőség ebben a tekintetben rendkívül fontos, hiszen mihez is kezdenénk, ha a túra kellős közepén feltöri a cipő a sarkunk? Nemhogy tovább menni, de még lekezelni sem tudnánk a sebet megfelelően az erdő közepén például. Ezért tényleg minőségi és strapabíró mégis kényelmes trekking cipőket kell néznünk. A női Timberland túracipők kiválóan alkalmasak a feladatra. A márka fejlesztései mellett a tökéletes komfort és a könnyűsúlyú cipők jellemzik a márka kínálatát ezekből a modellekből. Ezért ha ilyen túrára készülünk, feltéten nézzünk körül a Timberland kínálatában. A Timberland bakancsai garantáltan nem fognak beázni, és ha a lábunk megizzad a cipő a felesleges nedvességet is elvezeti. Ezen kívül a Timberland bakancsok és túracipők rendkívül jól szellőznek, ami létfontosságú egy ilyen túránál, hiszen a benedvesedett cipő melegágya a különféle lábsérüléseknek, na és persze a megfázásnak is.

Timberland női sneaker a mindennapi stílus kiegészítőjeként

Igaz, hogy márka fő profilja a túracipőkhöz és bakancsokhoz kötődik mégis találni a kínálatban hétköznapra hordható darabokat. A Timberland női sneakerek minimalista stílusúak. Kinézetre puritának, mégis emiatt hozzák magukkal azt az egyszerű eleganciát, ami által szinte bármihez hordhatóak. A márka mellesleg más klasszikusokat is gyárt. A sneaker mellett például a Timberland női chelsea csizma említhető meg, mint kuriózum. Nem csak rendkívül tartós, hanem igazán elegáns is egyben. Remek választás az őszi esős időszakokra, na és persze a téli hideg időkre egyaránt. Ezekből a modellekből többfélét is találunk a kínálatban vagányabb és visszafogottabb stílusban is. Egyébként a Timberland márkára ez igazán jellemző. A finom elegáns lábbelik mellett a kissé vagányabb formák is megtalálhatóak.

Timberland női cipők – gyakran ismételt kérdések

Női Timberland cipők – hol lehet megvásárolni?

Az Ecipő kínálatában a legújabb Timberland bakancsokkal, sneakerekkel és sportcipőkkel találkozhatunk. A választék igen széles, ezért biztos, hogy megtaláljuk közte az ecipo.hu-n a saját ízlésünknek valót.

Női Timberland cipők – hogyan válasszunk megfelelő méretet online?

A sajt lábunk méretét keressük. Az ilyen márkák mellett általában online is részletes leírást találunk a cipő paramétereiről. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a kinézett modell megfelelő lesz, akkor mérjük le a lábunkat, majd vessük össze a kinézett cipő megadott paramétereivel.

fel
«
»