Kosár  (0)

Női papucsok és szandálok

A legdivatosabb női nyári cipők

Női papucsok és szandálok

A papucsok és szandálok alkotói rászolgáltak a világ összes nőjének örök hálájára. Ennek a cipőfajtának köszönhetően a nyári, kánikulai hónapok nem zavarják a szebbik nem képviselőit, megengedik, hogy felfedjék a lábfejüket, hogy élvezhessék a napot. A szandálok annyira népszerű modelljei a női cipőknek, hogy a klasszikus, lapos sarkú verzión kívül, lehet kapni őket magas sarkú, estélyi változatban. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a szandálokat egész nap viselni lehessen, alkalomtól és napszaktól függetlenül. A női papucsok és szandálok nagyszerűen illenek a kötetlen, sportos megjelenéshez, a lenvászon nadrágokhoz és sortokhoz. Mindenek előtt a casual stílust kedvelők lesznek tőlük elragadtatva. Az ecipo.hu webáruház lehetőséget ad, hogy gyorsan hozzáférjen az Ön által kedvelt női cipőkhöz, amelyek között ott vannak a legdivatosabb szandálok és papucsok is, elérhető áron, minden méretben.

Akció
Prémium
Újdonság

Női papucsok és szandálok - funkcionális lábbeli nyárra!

A szandál a nyári ruhatár alapvető darabja. Nem csak kényelmes, hanem a lábfej bőre számára is előnyös. Ennek köszönhetően a láb nem izzad annyira és lassabban fárad el. Ha aktívan élsz és szereted a gyalogtúrákat, tökéletes megoldás lesz a női sportszandál. A kényelemről a talpbetét gondoskodik, amely megakadályozza a lábfej csúszkálását. Értékeled az eleganciát és kedveled a nőies külsőt? Válassz magassarkú szandált vagy telitalpú papucsot. Felveheted rövidnadrághoz, boho stílusú ruhához kiegészítve mindezt nagyméretű, ízléses zsák-táskával. Női bőr szandálban vagy papucsban gond nélkül járhatsz dolgozni, de a szombati baráti találkozóra is jó lesz. Univerzális cipőszín, ami minden külsőhöz illik, a fekete és a meggypiros. Jobban érzed magad világos és visszafogott színekben? Válassz pasztellszínt - púderrózsaszínt, égszínkéket vagy smaragdzöldet.

Milyen szandál illik a ruhához? Csillogj a társaságban!

A nyári öltözék kigondolásakor válaszd alapul a női szandált. Ha hivatalos ünnepségre készülsz, a peep toe szandálhoz válassz térd fölött érő, bő szoknyát és futártáskát. A kényelemről gondoskodik a közepes, 5-6 cm-s sarokmagasság, vagy a klasszikus kacsafazon. Hétköznapi stílusú ingruhához jó választás a telitalpú szandál. Ennek segítségével hívhatod fel a figyelmet az egész viseletre, például ha juta talpút választasz. Csipkés strandruhához válassz fonott flip flop szandált. Ezek korlátozzák a lábfej elcsúszását, és egyedi külsőt biztosítanak. Ne feledd, hogy a női szandál univerzális lábbeli, ami harmonizál nem csak nyári ruhákkal, hanem szoknyákkal és nadrágokkal is. Fedezd fel az ecipo.hu webáruház legkülönbözőbb fazonú, mintájú és színű cipőit, és válaszd ki közülük azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez. És ne feledd, mit mondott Coco Chanel - „A divat változik, a stílus örök.”

női papucsok
fel
«
»