30 NAP AZ INGYENES VISSZAKÜLDÉSRE
Tekintsd meg a részleteket!
Ingyenes kiszállítás
már 9990 Ft-tól előre fizetés esetén!

Női szandál választékunk

Női szandál választékunk

Női szandálok minden alkalomra

A legragyogóbb megjelenéshez is megtalálod a megfelelő szandált az ecipo.hu kínálatában, és a hétköznapokhoz is kiválaszthatod a stílusodhoz passzoló darabokat. Villámgyorsan választhatsz és rendelhetsz, ha szín, márka, ár szerint rendezve tekinted meg a kínálatot. A hatalmas választékban számtalan akciós árú darabot is lehet találni, amelyek ugyanúgy tökéletessé tehetik a szettedet, mint a legfrissebb darabok.

Itt csak eredeti márkákat találsz

Minden nőnek szüksége van egy kis csillogásra, és vannak olyan alkalmak nyáron is, amikor bizony elengedhetetlen a választékos, elegáns viselet. Ilyenkor feldobja az öltözéket egy fényűző magassarkú szandál. A stíllusos megjelenés a hétköznapokban is megvalósítható, ha az ecipo.hu kedvező árú, eredeti márkás szandáljai közül választasz!

A balerinacipőktől a tűsarkúig

A prémium szandálok éppúgy hozzátartoznak az ecipo.hu palettájához, mint a napi használatra szánt ‘futkosós’ darabok. Nőiesen jelenhetsz meg az utcán a hétköznapokban, a strandon, az uszodában is a lapos talpú nyári szandálokban. A zárt elejű, nyitott orrú balerinacipőknek lehetetlen ellenállni. Vagy csajosabb változatra szavaznál, de tudod, hogy a 9 centis magasság már szédítő Neked? A tűsarkúakra az ecipo.hu-n rákereshetsz a sarok magassága alapján is. De akár a hegyes orrú darabokra is rászűrhetsz, ha szereted ezt az elegáns kialakítású fazont. De van más alternatíva is: még mindig menő a teletalpú szandál. A magasabb vagy alacsonyabb boltozatú espadrillesek trendi és szuper nyári megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

a 92
fel
«
»