Kosár  (0)

Elegáns női szandálok Vagabond

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Vagabond
Törölj ki mindent

Elegáns női szandálok Vagabond

A márka, amibe bele lehet szeretni

A svéd brand ugyan csak valamivel több mint tíz éve van jelen Magyarországon, de már a ‘60-as évek óta fogalom a divat világában. A Vagabond különlegessége az izgalmas, kompromisszumok nélküli dizájn, a felismerhető vonalvezetés. No és az, hogy a darabok hordhatók a mindennapokban.
Nagyon jellemző a márkára, hogy sok helyen (tévesen) mint itáliai divatcéget emlegetik - nem véletlenül, hiszen még a divatérzékenységben utolérhetetlen olaszok is büszkék lennének erre a cipőmárkára. Ha kényelmes és trendi, stíliusos cipőt, szandált, csizmát keresel, az ecipo.hu-n a Vagabond oldalát megtalálva megérkeztél!

Sokoldalú és megbízható

A Vagabond termékei mindig vagányak, érdekesek, ugyanakkor jellegzetességük a skandináv praktikum. Az olyan darabok, mint a Vagabond Kasai egyszerre használhatók edzőcipőnek és elegáns utcai cipőnek. Ez a modell menő szövetkabáthoz és szoknyához éppúgy, mint tréningnadrághoz, jóganadrághoz - mindenhez ad egy csipetnyi stílust.

Pár új Vagabond cipővel nem tévedhetsz!

A Vagabond női kollekciójában nagyon sok a lapos sarkú vagy uniszex darab, amelyek akár egész nap hordhatóak, mégis elegánsak és érdekesek - a vagány svéd nők tudják, hogyan élvezzék az életet.
Ugyanakkor ez a divatmárka mestere az igazi alkalmi cipőknek is. Rendkívül jó áron különleges minőséget kapsz, ha ezekből a prémium megjelenésű darabokból rendelsz. Nézz körül a hatalmas kínálatban, és turbózd fel ruhatárad Vagabond darabokkal!

Akció
fel
«
»