Kosár  (0)

Női szandálok Calvin Klein Jeans

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Calvin Klein Jeans
Törölj ki mindent

Női szandálok Calvin Klein Jeans

Egy igazi klasszikust viselnél?

Ki ne ismerné a jellegzetes logót, amely Calvin Klein tervezőt jelöli? Nagymúltú és folyamatosan a csúcson levő márka a Calvin Klein, igazi amerikai sikertermék. Alapítója és egyben névadója már 1960 körül elhelyezkedett a divatszakmában, majd 1968-ban megalapította a brandet. A márka felfedezése a szerencsén múlott: Klein egy szálloda alsó részén rendezte be első bemutatótermét, és egy üzletember, aki rossz gombot nyomott meg a liften, véletlenül “esett be” hozzá. Meglátva a kollekciót, azonnal megrendelte az egészet. Az 1970-es évekre Calvin Klein már neves tervező volt, aki a korszakot fémjelző ruhákat készített. Egyik klasszikusa a férfiak által ma is előszeretettel hordott Pea Coat, egy rövidített télikabát.

A provokatív reklámok királya

A Calvin Klein Jeans rendkívül sikeres lett a farmerek és a fiatalos termékek terén is. Mindannyian ismerjük polgárpukkasztó reklámjait, amikkel mindig a középpontba tudott kerülni. A márka a cipők terén is hódít, sportos és igényes darabjai mindenki számára jó választást jelentenek.
Most a legújabb trendeknek is megfelelő Calvin Klein Jeans cipők választhatók: a vastag talpú tornacipők vagy az espadrillesek egyaránt megrendelhetőek ettől a neves márkától. Nagyon kedvező ár, a minőségre garanciát jelentő név és legújabb dizájn: ezért érdemes a Calvin Klein Jeans darabjait választani az ecipo.hu-n. A márka mindig egy lépéssel a divat előtt jár, egy ilyen darabban sosem maradunk le az aktuális trendekről.

Akció
Prémium
Újdonság
fel
«
»