Kosár  (0)

Női szandálok ECCO

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  ECCO
Törölj ki mindent

Női szandálok ECCO

Ecco cipő városi és erdei kalandoroknak

A cipőmárkát 1963-ban, egy Karl Toosbuy nevű üzletember alapította - azóta a skandináv családi vállalkozásnak sikerült elérnie, hogy 88 országban forgalmazhassa kivételesen időt álló, minőségi bőr termékeit. Szenvedélyük, önállóságra törekvésük szűnni nem látszik: gyáraikat és cserzőüzemjeiket továbbra is saját kézben tartják, többek között Hollandiában és Thaiföldön.

Az Ecco terepre, természetjárásra szánt túrabakancsai mellett a hétköznapi cipődivatot is folyamatosan gazdagítani tudja stílusos félcipő, sport- és bokacipő kollekciójával. Női, férfi és gyerek modellek között is választhatsz, sőt, nyáron sem kell az Ecco kényelméről lemondanod, ha vietnámi papucsaink, valamint szandáljaink közül válogatsz.

Mottó: „A cipő követi a láb formáját, nem fordítva”

A dán cipőmárka a múlt örökségének óvása mellett a jövőre is kiemelt figyelmet fordít: technológiáik közül a RECEPTOR® LITE és az ECCO SOFT 8 megnevezésűeket érdemes megemlíteni, hiszen a lábbelik kivételes kényelmét és tartósságát ezeknek köszönhetjük.

Rendelj Ecco remekművet webáruházból!

Válogass online modelljeink közül, és tartsd kezedben a kiválasztott lábbelit akár már 2-3 munkanapon belül! Kalandra fel – a cipőd biztosan bírni fogja, a többi csak rajtad múlik...

Akció
Újdonság
fel
«
»