Kosár  (0)

Női szandálok Marco Tozzi

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Marco Tozzi
Törölj ki mindent

Női szandálok Marco Tozzi

Egy friss, üde márka eredeti ötletekkel

A Marco Tozzi a német Wendel cipőmárka egyik újonnan létrejött, feltörekvő női divatvonala. A tervezők célja, hogy minden kollekcióban felmutassák a legújabb trendeket, a világ divatfővárosaiban begyűjtve az ötleteket. A Marco Tozzi sajátossága, hogy igen kedvező áron kínálja a legfrissebb nemzetközi irányvonalak ötvözetét - mindezt kiváló minőségben. A brand kimondottan sokszor újítja meg kínálatát, évi négy-hat kollekciót is megjelentet, így egy biztos: ha a Marco Tozzi újdonságai közül választasz, a mai divatot fogod hordani. A trendorientált ‘cipőmániásak’ számára ez a márka kifogyhatatlan forrást jelent.

Szélsőségek nélküli trendkövetés

Nem véletlen az olasz hangzású név: a Marco Tozzi darabok jellegzetessége, hogy sikkesen elegánsak, akárcsak például a Furla, vagy az Emporio Armani darabok. Ha választékosan kell megjelennünk valahol, csak válasszunk egy Marco Tozzi darabot, és biztos a siker. Nemcsak a vonzó külső, hanem a német precizitással kialakított belső is a jellemzője ezeknek a lábbeliknek.

A kényelem is komoly szempont

A modellek egy része ‘AntiShock’ technológiával készül, amely csillapítja a saroknál a terhelést és ütődést. A cipők jellegzetessége emellett a ‘FeelMe’ memóriahabos talp kialakítás. A divatos külső mellett tehát az egész napos hordhatóság is jellemzője ezeknek a daraboknak. Ha gyakran húzunk tűsarkú cipőt, értékelni tudjuk ezeket az újításokat. Természetesen a férfiak sem maradnak ki, klasszikus stílusú és barátságos árú szandálokból válogathatnak. Érdemes mindenkinek körülnézni a márka kínálatában az ecipo.hu-n, mert kitűnő ár-érték arányú, szép és kényelmes darabokból lehet rendelni. A Marco Tozzi cipők legszélesebb választéka garantáltan itt található meg!

Akció
Újdonság
fel
«
»