Kosár  (0)

Palladium cipők férfi

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Palladium
Törölj ki mindent

Palladium cipők férfi

Igazi klasszikus, töretlen sikerrel

Tudtad, hogy az első Palladium bakancsok 1947-es megjelenése után a Francia Idegenlégió annyira megbízhatónak ítélte meg azokat, hogy bevezette az egész légióban? Nem túlzás tehát azt mondani, hogy a Palladium a maga nemében igazi legenda. Egy biztos, ha ilyen bakancsot viselsz, bármilyen szélsőséges időjárással vagy tereppel megbirkózol.

Gumi borítású orr a komoly igénybevételek esetére

Más márkáktól eltérően ezeknek a bakancsoknak és cipőknek a jellemzője - már a kezdetektől - a gumival megerősített orr, ami extra védelmet nyújt. No és a strapabírás, ami miatt a military területen dolgozók is szívesen választják a Palladiumot.

Az idegenlégió óta persze a márka ‘szelídebb’ cipőket is bemutatott, és ma már széles típusválasztékból lehet rendelni, itt az ecipo.hu oldalán is. Nemcsak a jellegzetes erőteljes, hernyótalpas cipők érhetőek el, hanem - akár férfi, akár női utcai cipőt keresel -, könnyedebb vonalvezetésű fazonokat is találsz a Palladiumnál.

Igazi városi felfedező vagy?

Ez az a márka, amit minden nap használhatsz akár terepen, akár városi felfedezőútjaid során, és nem fogod tudni elnyűni. A magas szárú cipők nagy előnye, hogy a száruk lehajtható, így a hölgyek többféleképpen használhatják, különböző ruhákkal variálva. Amellett, hogy kényelmesek, a vízálló változatok valóban vízállóak, no és könnyű a talpuk. A Palladium bakancsok emellett meglepően esztétikusak - még a női viseletek sem férfiasak. Ismerkedj meg a Palladium kollekciójával, és rendelj hihetetlenül kedvező áron!

Akció
Újdonság
fel
«
»