Kosár  (0)

Palladium cipő választékunk

Cipőmárka a legkeményebbeknek

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Palladium
Törölj ki mindent

Palladium cipő választékunk

Igazi klasszikus, töretlen sikerrel

Tudtad, hogy az első Palladium bakancsok 1947-es megjelenése után a Francia Idegenlégió annyira megbízhatónak ítélte meg azokat, hogy bevezette az egész légióban? Nem túlzás tehát azt mondani, hogy a Palladium a maga nemében igazi legenda. Egy biztos, ha ilyen bakancsot viselsz, bármilyen szélsőséges időjárással vagy tereppel megbirkózol.

Gumi borítású orr a komoly igénybevételek esetére

Más márkáktól eltérően ezeknek a bakancsoknak és cipőknek a jellemzője - már a kezdetektől - a gumival megerősített orr, ami extra védelmet nyújt. No és a strapabírás, ami miatt a military területen dolgozók is szívesen választják a Palladiumot.

Az idegenlégió óta persze a márka ‘szelídebb’ cipőket is bemutatott, és ma már széles típusválasztékból lehet rendelni, itt az ecipo.hu oldalán is. Nemcsak a jellegzetes erőteljes, hernyótalpas cipők érhetőek el, hanem - akár férfi, akár női utcai cipőt keresel -, könnyedebb vonalvezetésű fazonokat is találsz a Palladiumnál.

Igazi városi felfedező vagy?

Ez az a márka, amit minden nap használhatsz akár terepen, akár városi felfedezőútjaid során, és nem fogod tudni elnyűni. A magas szárú cipők nagy előnye, hogy a száruk lehajtható, így a hölgyek többféleképpen használhatják, különböző ruhákkal variálva. Amellett, hogy kényelmesek, a vízálló változatok valóban vízállóak, no és könnyű a talpuk. A Palladium bakancsok emellett meglepően esztétikusak - még a női viseletek sem férfiasak. Ismerkedj meg a Palladium kollekciójával, és rendelj hihetetlenül kedvező áron!

Akció
Újdonság

Bakancsok, amik tornacipőre emlékeztetnek

Vannak márkák, amik neve talán nem cseng ismerősen, de biztosan felismered őket az egyedi termékeik alapján. Az egyik ilyen határozottan a francia Palladium márka, amelynek zászlóshajója egy masszív talpú és megerősített gumiorrú cipő. A márka egy cipősziluettre építette a kínálatát, azonban számos színváltozatban és szármagasságban kapható. Az ecipo.hu weboldalán női, férfi és gyermek Palladium cipőket találsz, tehát akár az egész családot elláthatod ilyen masszív bakancsokkal, eredeti tornacipőkkel, papucsokkal vagy szandálokkal. A márka, miközben megtartja egyéni arculatát, folyamatosan követi az új trendeket is, hogy bárki kifejezhess önmagát a termékeivel.

Elnyűhetetlen cipők egyenesen az idegenlégióból

A Palladium céget 1920-ban alapították, és ami érdekes, nem lábbelik gyártására jött létre. Eredetileg gumiabroncsokat gyártott az akkoriban gyorsan növekvő repülőgépipar számára. Ezeket a gumiabroncsokat váltakozva egymásba átlapolt rétegekből készítették: vulkanizált gumiból és vászonból. A palládium gyorsan monopóliumot nyert ezen a területen. A második világháború után, ahogy a repülőgépek iránti kereslet visszaesett, a márka megváltoztatta profilját – olyan lábbelit kezdett gyártani, amely – állítólag a korábban gyártott gumiabroncsokra utalva – „elnyűhetetlen”. 1947-ben létrehozták az ikonikus Pampa modellt, amelyet az idegenlégió tagjai is viseltek a legszélsőségesebb körülmények között. Nehéz ennél jobb reklámot találni egy tartós bakancsnak, igaz?

Palladium
fel
«
»