Kosár  (0)

Primigi cipő választékunk

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Primigi
Törölj ki mindent

Primigi cipő választékunk

Olaszország első számú gyerekcipő márkája

Az olasz dizájn fogalom. A Primigi Itália legnépszerűbb gyerekcipő márkája, amely hamisítatalan olasz stílust és prémium minőséget nyújt. A Primigi cipőit, szandáljait, papucsait válogatott alapanyagok és a legmagasabb minőségi követelményeknek való megfelelés jellemzi. Mivel a kicsik örökmozgók, a cipők alkalmazkodnak a ‘nonstop’ aktivitáshoz. A márka jellegzetessége a hajlékony talpú kialakítás, ami segíti a gyerekeket a mozgásban. A Primigi darabok garantáltan komfortosan és biztonságosan tartják a lábat, ami nagyon fontos, hiszen fejlődésben vannak a gyerekek.

A babacipők szakértője

Sokak számára nagy kérdés a babacipő: hordjon-e cipőt a baba, mikor még nem áll lábra? Ilyenkor sem mellékes, hogy kényelmes, jól tartó, légáteresztő anyagú darab legyen a lábán - különösen nyáron. És egy dizájnos lábbeliben ellenállhatatlanul aranyosak a kicsik. Kulcsfontosságú kérdés akkor lesz a cipő, amikor a tipegők elkezdik a járás tanulást, majd szaladgálni kezdenek. Cseppet sem mindegy, miben teszik ezt. Egyáltalán nem luxus egy prémium cipő, hiszen ekkor alakul ki ez a mozgás a kisgyerekeknél. Ha a gyerkőc boka tartása eltér a megfelelőtől, szupinált cipőre van szükség - az ecipo.hu-n ezek közül is rengeteg típusban választhatsz.
A lábbeli egészen kamaszkorig nagyon fontos szerepet játszik. Minden szülőnek megnyugtató, ha megtalálja azt a cipőmárkát, ami mindig a legmagasabb minőséget nyújtja, és igényes dizájnú darabok közt lehet megtalálni az aktuális kedvencünket. Az ecipo.hu-nál a legszélesebb választékból és igen kedvező áron rendelhetsz.

Akció
Újdonság
fel
«
»