Kosár  (0)

Reebok cipő választékunk

Válaszd a kényelmet és érezd magad különlegesnek a Reebok márka sportcipőiben!

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Reebok
Törölj ki mindent

Reebok cipő választékunk

Reebok - egy igazi ikon a sportcipők világában

A Reebok az a márka, amelyet senkinek sem kell bemutatni. Világszerte sportolók tízezrei bíznak meg ebben a névben, és térnek mindig vissza hozzá. Hosszú múltra tekint vissza ez a nagy nevű sporteszköz gyártó cég. Elődje, a J.W.Foster and Sons 1895-ben alapult Angliában, és a kezdetektől futócipőket készített. A Reebok nevet, amely afrikaans nyelven egy antilop fajta neve, 1958-ban vette fel a cég. A márka a nyolcvanas években futott be végérvényesen, számtalan atlétát szponzorál azóta is, és széles körben támogat sporteseményeket. Pump márkanevű cipője a divattörténelem egyik legemlékezetesebb sikere: 1989-ben valóságos tömeghisztériát indított be. Ma a Reebok a korábbi nagy vetélytárs, az Adidas leányvállalata.

Csúcsminőség, elérhető árakon

Az ecipo.hu-n hatalmas kínálatot találsz a Reebok legfrissebb, valamint régebbi cipőiből is. Az edző- illetve sportcipő ma hatalmas divat, mindenki és mindenhol viseli. Ennek a klasszikus márkának a darabjait utcai cipőként is nyugodtan hordhatod. A Reebok által kínált sportcipők kiváló minőségűek. Ha komolyabb megmérettetésre készülsz, érdemes ezt a márkát választanod. A legújabb trendnek megfelelő, innovatív fejlesztésekkel - például Flexweave vagy Floatride technológiával - ellátott futócipőt is választhatsz éppúgy, mint oldschool darabot. Az ecipo.hu-n nemcsak női, férfi és gyerek cipőket, hanem sportos kiegészítőket is találsz a Reeboktól. A korábbi szezonok akciós termékeit rendkívül barátságos áron rendelheted meg.

Akció
Újdonság

Reebok cipők és táskák – sportos kényelem a mindennapokra!

A Reebok márka egyik jelszava így hangzik: „Hagyd el a konfortzónádat”. A népszerű sportszer márka ezzel arra ösztönöz, hogy merjük átlépni a határainkat, és győzzük le a belső gyengeségeinket. Vállald a kihívást Reebok sportcipőkkel és élvezd a kényelmes edzés örömét. Ha edzeni mész, pakolj be kényelmesen egy tágas Reebok táskába vagy hátizsákba, a népszerű Reebok Classic kollekcióból. Ezen kívül az ecipo.hu olyan rugalmas zoknikat is találsz, amelyek tökéletesen felszívják a verejtéket, valamint sapkákat és futópántokat. A Reebok márka termékei nem csak a sportolók igényeit elégítik ki, hanem a streetwear stílus egyszerű követőit is. Ha a városba készülsz a barátaiddal vegyél fel női Reebok cipőt – például pasztell színben – trapéz alakú szoknyával, laza pólóval és katana dzsekivel. És mivel a legjobb férfi Reebok cipőt hordani? Joggerrel, színes zoknival és casual inggel! Ha a sportcipőt kissé elegánsabb elemekkel ötvözött, az eredmény biztosan nem lesz hétköznapi.

Mit érdemes tudni a Reebok márkáról?

A Reebok – illetve pontosabban Reebok International Limited – egy amerikai vállalat, amely 1895-ben jött létre. A népszerű márka sportos cipők, ruhák és kiegészítők gyártására szakosodott. Maga a név egy dél-afrikai antilopfaj nevéből ered – szürke ridbok. Reebok márkában jelentek meg már az 1924-es nyári Olimpia résztvevői is – Harold Abrahams és Eric Liddell futók, akikről film is készült „Tűzszekerek” címmel. 2006-ban a Reebok társaság az egyik legnagyobb riválisa, az Adidas AG kezébe került. A márka mégsem vesztett a népszerűségéből. Reebok sportcipőt – azaz pontosabban Reebok Classic modellt hordtak hírességek is, mit Gigi Hadid, Ruby Rose, Neelam Gill, Miranda Kerr, Shanina Shaik és sokan mások. Miért imádják a celebek a Reebok cipőket és kiegészítőket? Ismerd meg a márka kínálatát az ecipo.hu, és magad is gyorsan meggyőződsz róla!

Reebok cipő
fel
«
»