Kosár  (0)
Fuss velünk együtt!
Fresh Foam
Innovatív könnyű párnázott hab, ami nagymértékben ellenáll a deformációnak. Szerkezetének köszönhetően puhaságot és ízületvédelmet biztosít a hosszabb edzések során.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
AHAR
Tartós anyagon (speciális gumitípus) alapuló technológia. A talp stratégiai területein lett elhelyezve, hogy növelje a tartósságot, miközben a súlya alacsony marad.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Boost System
Az energia-visszanyerő BOOST hab a középtalpban támogatja a földet érést és energiát ad minden lépéshez, míg a rugózó párnázás az elülső lábfejben fokozza a gyorsulást.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Vibram® Megagrip
Alapja egy speciális, kopásálló gumikeverékből készült, egyenletes távolságban elhelyezett lapocskákkal ellátott kemény futófelület. Garantálja a cipő kiváló tapadását a talajon.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
GEL
Alapja egy speciális talp, ami optimális csillapítást biztosít. A talpközép kritikus pontjain elhelyezett és a funkcionalitás fokozása érdekében beépített szilikonbetétekkel rendelkezik.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Bounce
A csillapításból visszanyert energiát az izomfeszültség enyhítésére használó technológia. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig edzhess, és élvezd a hatékony edzést.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Dynamic Duomax
A dinamikus hab extra rétege jó stabilizációt biztosít a lábfejnek, anélkül, hogy futás közben energiát veszítene.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
Primeblue
Kiváló minőségű fonal, amely 50% Parley Ocean Plasticból készült, egy olyan műanyagból, ami a tengerparti területekről összegyűjtött, újrahasznosított műanyaghulladékból készült, az óceánok szennyezésének megelőzése érdekében.
NÉZD MEG A TERMÉKEKET
fel
«
»