Kosár  (0)

Salewa

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Salewa
Törölj ki mindent

Salewa

Akció
Prémium
Újdonság

Salewa cipő – a Dolomitok szívéből származó márka

A Josef Liebhart által 1935-ben alapított, Dolomitok szívéből származó Salewa márka különféle túraöltözékeket, -felszereléseket és -cipőket gyárt. Főleg hegymászók számára tervez és készít termékeket. A világszerte ismert márka népszerűsége napról napra nő, a sikeréhez hozzájárul többek között az is, hogy a hegymászók és a túrázók változó igényeinek folyamatosan igyekszik megfelelni. Tökéletes felszereléseket gyárt, melyek megbízható minőséget képviselnek, biztonságosak és rendkívül kényelmesek. A márkára jellemző a hagyomány, az innováció és a találékonyság. A kínálatában található többek között Salewa túrabakancs, Salewa téli bakancs, Salewa trekking cipő és Salewa hátizsák.

Salewa túrabakancs – tökéletes társ a hegyi utakon

A Salewa jelenleg az egyik legnagyobb túrafelszereléseket gyártó cég. Túrabakancsai és túracipői kiváló választásnak bizonyulnak bármilyen szabadtéri tevékenységhez. Ezek a lábbelik különleges minőséget képviselnek és természetesen megbízhatóak. Minden egyes Salewa cipőt maximális kényelem, különleges dizájn, valamint megbízható gyártási technológia és anyaghasználat jellemez. Ezek a lábbelik megfelelő tartást biztosítanak a lábak számára. Továbbá megerősített cipőorral is rendelkeznek, mely védelmet biztosít az ütközések ellen. Minden egyes Salewa túrabakancs és túracipő hűséges társ a hegyi utakon, mely köszönhető a már említett kényelemnek és minőségnek. Az Ecipo.hu oldalán a Salewa márka széles kínálata megtalálható.

Salewa téli csizma – német precizitás és olasz temperamentum

A Salewa cipők a megfelelő kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a lábhoz, továbbá kényelmes és puha belső résszel rendelkeznek. Mindemellett pedig extra csúszásmentes talprésszel vannak ellátva, mely biztonságossá teszi a túra során a lépteket. A megfelelő anyaghasználatnak köszönhetően jól szellőznek ezek a lábbelik, mely által megelőzhető a lábak túlzott izzadása. Továbbá a Salewa női cipők és a Salewa férficipők rendkívül strapabíróak, így hosszú éveken át hű társak a hegyi utakon. Mindemellett pedig a tisztításuk is rendkívül egyszerű. A szárhosszúságot tekintve kétféle változat közül lehet választani. Az alacsony szárral rendelkező típusokat inkább a sík terepeken érdemes használni, melegebb időben. A magasabb szárral rendelkező túracipőket pedig a nehezebb terepeken és hűvösebb időben. Ugyanis az utóbbi melegebb és stabilan tartja a bokát. Szóval a Salewa cipő kiválasztása során feltétlenül figyelembe kell venni a terepviszonyokat és az időjárást. Mindemellett pedig az egyéni igényekről sem szabad megfeledkezni. Az Ecipo.hu oldalán a Salewa lábbelik mellett találhatóak sapkák, hátizsákok, lábszárvédők, körsálak és kesztyűk.

Salewa cipők – gyakran ismételt kérdések

Salewa – mi ez a cég?

Az 1935-ben Josef Liebhart által alapított Salewa márka a Dolomitok szívéből származik. Különféle túraöltözékeket és túracipőket gyárt. Főleg hegymászók számára tervez és készít termékeket, melyek mindegyike megbízható minőséget és maximális kényelmet garantál. Érdemes megnézni a márka kínálatát és választani néhány különleges darabot.

Hol vásárolható meg a Salewa cipő?

A népszerű Salewa márka széles kínálata megtalálható az Ecipo.hu oldalán. A felületen gyorsan és egyszerűen ki lehet választani az egyéni igényeknek leginkább megfelelő változatot. Ráadásul a termék megrendelése is csak néhány percet vesz igénybe. Érdemes megnézni a választékot és beszerezni néhány különleges Salewa terméket.

fel
«
»