Kosár  (0)

Skechers cipő választékunk

Sportcipők elérhető áron

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Skechers
Törölj ki mindent

Skechers cipő választékunk

Cipő trend egyenesen Kaliforniából: ez a Skechers

Kontrasztos színek, közkedvelt memóriahabos kialakítás, és persze a jellegzetes „S” logó a cipő oldalán: ez a Skechers dióhéjban. Az amerikai cég 1992-től van jelen a piacon, és azóta hazai pályán már a második helyre küzdötte fel magát a sportcipők világában: csak a Nike/Jordan márka előzi meg.

Népszerűségéhez a modellek alapos, minőségi kidolgozásán túl művészek és celebek is aktívan hozzájárulnak: a legendás Ringo Starr vagy épp a maratoni futó Sugar Ray Leonard, Howie Long, Brandon Hudgins...

Mi a Skechers titka?

A sajátságos alakú, erős és hajlékony talpakra épített Skechers cipők szemet gyönyörködtetők, és kényelmesen viselhetők – nem törik a lábat, és egész napos viselet után is habkönnyű érzetet nyújtanak.

A Memory Foam betét forradalmasítja a cipő hozzáalakítását a lábfejhez, ami biztosítja az egyéni kényelmet. A Flex Appeal szériájú női cipők rendkívül hajlékonyak, és ideálisak a szabadban történő mozgáshoz.

Webáruházunkban a profi atléták által promotált Skechers futócipőkön túl megismerheted márka hétköznapi edzőcipő és félcipő kínálatát is. A nagyszerű férfi és női bakancsok, hótaposók zordabb időkben is garantálják a komfortot. Nyáron pedig egy könnyű slip-on vagy vietnámi papucs miatt fogsz a Skechersbe egészen biztosan beleszeretni.

Akció
Újdonság

Skechers sneakerek, azaz igazi daddy boots

Ha az a cél, hogy néhány szóval jellemezzük a Skechers márkát, a következőt írhatnánk: tisztességes cipő, elfogadható áron. Ez a filozófia a kezdetektől fogva irányítja a Skechers márka tervezőit, amelynek kínlatában elsősorban divatos cipőket – férfi és női modelleket –, valamint egyéb sportos jellegű cipőket találunk, amelyek nem kifejezetten egy-egy sportághoz készültek. A Skechers márka soha nem próbálta megszerezni az olyan sportszergyártó riválisok ügyfeleit, mint a Nike vagy az Adidas. Ehelyett a sportos hangulatú alkalmi cipők készítésére összpontosított, és a fiatal fogyasztók igényeit veszi figyelembe, akik olyan megoldásokat keresnek, amelyek egyik vezető márkánál sem találhatók meg. A Skechers márka ezért a legdivatosabb cipőket kínálja, mint például az ugly shoes, nagyon kedvező − más márkákhoz képest − alacsony áron.

Márka biztos pozícióban

A Skechers márkát a 90-es években alapították, konkrétan 1992-ben, létrehozói Robert Grennberg és fia Michael voltak. Kezdetben a vállalat csak az európai márkák forgalmazásával foglalkozott, de hamarosan saját lábbeli sorozatával jelentkezett – ez volt a Skechers Sport Utility Footwear. Ezzel hozzájárult a 90-es évek amerikai stílusának kialakulásához. És bár ennek a márkának az első szalonját csak 1995-ben alapították, a megnyitása nagy fogyasztói érdeklődést váltott ki – számos üzletben elérhető volt már. Mi a Skechers sikeres? A márka soha nem próbált versenyezni olyan óriásokkal, mint a Nike. Ehelyett úgy döntött, hogy olyan területet fejleszt, amelyet sokáig nem vettek észre – sportcipőt kereső emberekre koncentrált, akik egyetlen sportághoz sem kötődnek. Ha Te is közéjük tartozol, a Skechers seakerek biztosan neked valók.

Skechers
fel
«
»