Kosár  (0)

Sportcipők

Sportcipők a legnépszerűbb sportágakhoz

Sportcipők

Minden nap szükség lehet rá

A sportcipő olyan darab, ami mindenkinek kell: az aktív életforma elengedhetetlen eleme egy olyan lábbeli, amiben végigjárhatunk egy napon át egy idegen várost, vagy túrázhatunk tavasztól őszig. Egy igazán jó darab több funkciót is ellát: egy trendi és komfortos sportcipő felhúzható utcai viseletnek, esti bulizáshoz és kosarazáshoz is. De választhatunk olyan lábbelit is, ami speciálisan egy területen használható. Ma már a maratonfutáshoz éppúgy ki vannak fejlesztve különleges cipők, mint például trailhez. Az ecipo.hu-n a legmagasabb elvárásoknak megfelelő hegymászó bakancsok közt is lehet válogatni.

Ne maradj le az újdonságokról!

Valószínűleg a legtöbben utcai használatra keresnek tornacipőt, mivel ez a változat teljesen beépült a mindennapi viseletünkbe. Egy magasszárú Converse nyugodtan felkapható szoknyához is, sőt az öltönyhöz az utóbbi időben kimondottan divatos a fehér sportcipő. Az ecipo.hu-n megtalálhatók a vezető márkák friss tervezései éppúgy, mint a korábbi szezonok darabjai akciós áron. A neves brandek valóságos rajongótáborral rendelkeznek - nem véletlenül, mivel teljesen más “arculata” és hangulata van egy Adidas vagy egy New Balance sportcipőnek. Van, aki az old school klasszikusokhoz ragaszkodik és a Reebok életérzésre esküszik, van, aki a Vans újdonságaiért van oda.
Az ecipo.hu-n mindent megtalálsz, ami csak érdekes lehet a sportcipők világában. A rengeteg újdonság mellett érdemes a rendkívül kedvezményes áron megtalálható régebbi darabok közt is tallózni.

Akció
Prémium
Újdonság

Női és férfi sportcipők - biztosíts magadnak kényelmet és biztonságot

A megfelelő kiválasztás hatással van nem csak a kényelemre, hanem az adott sportág űzésének biztonságára is. A cipők megfelelő felépítése kényelmet és stabilitást biztosít a lábnak, ezzel csökkentve az esetleges sérülés kockázatát. Az ecipo.hu webáruházban különböző sportágakhoz kifejlesztett cipőket találsz. A futócipő lehetővé teszi a kilométerek biztonságos megtételét, a teniszcipők segítenek ügyesen mozogni a pályán, a fitneszcipő pedig stabilitást biztosít a tornateremben. Választhatsz még gyerek sportcipőt, ami nem csak edzésen segíti a csemetét, hanem az iskolai tornaórán is hasznos. Ha aktívan töltöd az időt a szabadban, a szekrényedből nem hiányozhatnak az outdoor cipők sem. Ha uszodába készülsz, nem felejtsd el a fertőzések és az esések ellen védő papucsot.

Divatos tréningcipő - a sportos ruhatár tökéletes kiegészítése

Kétség sem fér hozzá, hogy a sportcipőknek mindenek előtt biztonságosnak és kényelmesnek kell lenniük. Mivel számos modell és típus elérhető, a cipő egyben sportruházatod érdekes kiegészítője is lehet. Választhatsz klasszikus árnyalatot, például fehéret vagy feketét, vagy kicsit intenzívebbet: pirosat, sárgát és narancsszínűt. Ha szereted magadra vonni a figyelmet, bátran válassz feltűnő neonszínt. Ne feledkezz meg a kiegészíntkről. A cipőhöz válassz megfelelő zoknit, ha pedig a szabadban tervezel edzeni – válassz örökké divatos baseball sapkát. Az edzőholmid elcsomagolásához jól fog jönni egy sporttáska. A kiegészítők formáját és színét tekintve választhatsz a ruhához illőt, vagy teljesen eltérőt, ami minden bizonnyal egyedivé tesz majd. ECCO, NIKE, New Balance vagy ASICS – többek között ezeket a márkákat találod meg áruházunkban.

sportcipők
fel
«
»