30 NAP AZ INGYENES VISSZAKÜLDÉSRE
Tekintsd meg a részleteket!
Ingyenes kiszállítás
már 9990 Ft-tól előre fizetés esetén!

Férfi futócipő választékunk

Férfi futócipő választékunk

Online futócipő boltunkban rengeteg márkás sportcipő megtekintésére lehetőséged nyílik – a kényelmes válogatáshoz használd szűrőinket! Webáruházunkban edzőcipők, túracipők, minimalista és professzionális verseny futócipők között válogathatsz. A népszerű Adidas, Asics, Nike, Salomon, Under Armour márkák mellett megtalálod a korszerű ötujjas futócipőt (Vibram Fivefingers) is.

Mi alapján válassz futócipőt?

Még a hobbi futók is jól tudják, hogy eltérő futócipőt igényel a hosszú távú erdei, és az aszfalton történő kocogás. A terepcipőket onnan lehet felismerni, hogy masszívabbak, cserébe nehezebbek és merevebbek is az átlagnál. Talpuk bordázott kidolgozottságú, így nyújtanak viselőjüknek biztonságos tapadást. Fontos még a vízhatlanság. Ezeket a lábbeliket aszfalton nem érdemes használni, hiszen csillapítottságuk alacsony.

Ezzel szemben egy verseny, vagy ún. félverseny futócipő könnyű, segíti a minél optimálisabb sebesség elérését. Kezdő futók számára azonban, akiknél a futástechnika még nem tökéletes, a túlzottan vékony talprészű és pillekonnyű cipő a sérülés veszélye miatt nem ajánlott. A futócipő kiválasztásánál fontos szempont még a boka dőlésének megfelelő modell kiválasztása. A pronáló, befelé dőlő bokához egyenes, ellenkező esetben pedig ún. görbe cipő vásárlása ajánlott.

Még sosem volt ilyen egyszerű a férfi futócipő rendelés!

Mivel webáruházunk 30 napos visszavásárlási garanciát biztosít, a megrendelt terméket lehetőséged van eredeti, vagyis eladható állapotban visszaküldeni, ha úgy érzed, nem a te lábadra tervezték.

a 7
fel
«
»