30 NAP AZ INGYENES VISSZAKÜLDÉSRE
Tekintsd meg a részleteket!
Ingyenes kiszállítás
már 9990 Ft-tól előre fizetés esetén!

Sportcipők

Sportcipők

Minden nap szükség lehet rá

A sportcipő olyan darab, ami mindenkinek kell: az aktív életforma elengedhetetlen eleme egy olyan lábbeli, amiben végigjárhatunk egy napon át egy idegen várost, vagy túrázhatunk tavasztól őszig. Egy igazán jó darab több funkciót is ellát: egy trendi és komfortos sportcipő felhúzható utcai viseletnek, esti bulizáshoz és kosarazáshoz is. De választhatunk olyan lábbelit is, ami speciálisan egy területen használható. Ma már a maratonfutáshoz éppúgy ki vannak fejlesztve különleges cipők, mint például trailhez. Az ecipo.hu-n a legmagasabb elvárásoknak megfelelő hegymászó bakancsok közt is lehet válogatni.

Ne maradj le az újdonságokról!

Valószínűleg a legtöbben utcai használatra keresnek tornacipőt, mivel ez a változat teljesen beépült a mindennapi viseletünkbe. Egy magasszárú Converse nyugodtan felkapható szoknyához is, sőt az öltönyhöz az utóbbi időben kimondottan divatos a fehér sportcipő. Az ecipo.hu-n megtalálhatók a vezető márkák friss tervezései éppúgy, mint a korábbi szezonok darabjai akciós áron. A neves brandek valóságos rajongótáborral rendelkeznek - nem véletlenül, mivel teljesen más “arculata” és hangulata van egy Adidas vagy egy New Balance sportcipőnek. Van, aki az old school klasszikusokhoz ragaszkodik és a Reebok életérzésre esküszik, van, aki a Vans újdonságaiért van oda.
Az ecipo.hu-n mindent megtalálsz, ami csak érdekes lehet a sportcipők világában. A rengeteg újdonság mellett érdemes a rendkívül kedvezményes áron megtalálható régebbi darabok közt is tallózni.

a 112
fel
«
»