Kosár  (0)

Superdry

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Superdry
Törölj ki mindent

Superdry

Akció

Superdry csizma – univerzális megoldás minden alkalomra

A Superdry cipő nem okozhat csalódást egyetlen élethelyzetben sem. Hogy miért? Azért, mert szuper megoldás a szuper vezettetést igénylő szituációkra. Mindegy, hogy alkalmi megjelenésről vagy egy egyszerűen nagyszerű hétköznapról van szó. Ez az a lábbeli, ami jó, hogyha sorban áll a cipős szekrényben figyelemért, meg persze bizalomért. És hogy mit kínál mindezért cserébe túl a láthatón? Mert a pozitív tulajdonságait, amik az esztétikumára vonatkoznak jóformán ecsetelnünk sem kell. Viszont ha mindez nem lenne elég ott van a praktikusság, ami konkrétan felteszi az i-re a pontot. Hiszen a komfortosságnak köszönhetően bármikor és mindig jól érezheted magad a bőrödben meg persze lábaidra szabott választottadban.

Superdry női cipő – fiatalos karakter

A Superdry női cipő kisugárzása olyannyira egyedi, hogy túlzás nélkül állítható, ezer közül felismerhető. A fiatalos lendület, a jellegzetes karakter olyan nem mindennapi jellemvonások, amik amúgy a márka háza táján teljesen köznapiak. Ha olyan cipő után kutatsz, ami a kényelmen és a szépségen túl még valamivel, egy kis fűszerrel ajándékozza meg az életedet, akkor a lehető legjobb helyen jársz. S bár úgy tűnhet ez a típus életkor függvénye, de ne engedd magadat megtéveszteni. Nincs az a korosztály, akinek ne mutatna jól a stílusosság ezen foka. Úgyhogy nincs az a kifogás, amivel távol tarthatnád magadat a színpompás kínálat tagjaitól, melyek szó szerint mindenkinek szólnak. De persze nem mindenkit szólítanak meg, s ez így van jól. Ettől válnak a cipők tömegcikkek helyett egyedi választásokká. Így őrizhető meg a karakteresség, az a jellegzetesség, ami a márka sajátja és amiről egyébként ténylegesen és konkrétan felismerhető. Mert összetéveszthetetlen.

Superdry férfi cipők – a kényelmes járás záloga

Ahogy említettük fentebb a gyártó esetében nincsenek megkötések, korlátozások. S ez a nemekre is igaz, nem csupán a célcsoport korosztályára. Szóval ennek megfelelően a Superdry férfi cipő népszerűsége is töretlen. Az, hogy külsőleg miért nem igényel különösebb magyarázatot, elegendő csak rápillantani. Viszont a komfortos kialakítás, ami kívül-belül érvényre jut külön szót érdemel, mert ez az, aminek köszönheti azt a kényelmet, mely nagybetűkkel, kényeztet. Minden egyes lépéssel. Ezzel együtt pedig, ha a maximális komfort adott, akkor a biztonságos járás is stimmel. Ez pedig különösen igaz a Superdry babacipők felhozatalára. Hiszen az apróságok életében nem az esztétikusság az első, hanem mindenkor a maradéktalan kényelem és az általa garantált biztonság. Ha ez a kettő stimmel, akkor természetesen jöhetnek a szülői szemeket is simogató stílusjegyek.

Superdry csizma – gyakran ismételt kérdések

Miből készülnek a Superdry cipők?

Jogos a kérdés, hogy minek köszönhető az a kényelem, egyúttal látvány, amit a márka szárnya alatt felnövekvő cipők képviselnek? Nos a válasz egyszerű, viszont nagyon lényeges, mondhatni törvény, amit a gyártó mindenkor be- és szem előtt tart. Ez pedig a prémium minőség. Itt rejlik a titok, ami egyébként nem is rejtély. Az alapanyagok kiválasztása is kontrollált, akárcsak a megmunkálás fázisai. Sem a kivitelezésben, sem a legapróbb simító munkálatokban nem adhat más iránymutatást, mint a maximalizmusra való törekvés.

Valóban kényelmesek a Superdry cipők?

Igen. Azok. Viszont azt is tudjuk, hogy leírva ennek a kijelentésnek nincsen akkora ereje, mint a való életben. Így arra biztatunk, hogy próbáld ki, tapasztald meg a saját bőrödön, lábaidon, életedben, hogy mit is jelent az oly sokat emlegetett komfort a márka értelmezésében.

fel
«
»