Kosár  (0)

Szandálok Tamaris női

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Tamaris
Törölj ki mindent

Szandálok Tamaris női

A Tamaris cipő

A német Tamaris márka világhírű: több mint 70 országban segíti a tudatos, stílusérzékeny nők önkifejezését, legyen szó télről-nyárról. Magyarországi bemutatkozásuk óta egyre inkább népszerűek nemcsak a márka alá tartozó balerina cipők, félcipők vagy bokacsizmák, de a sportcipők és a szandálok is, melyek már messziről felismerhetők az összehasonlíthatatlan, szolid sikkről. A bőr felsőrész és a mesteri kidolgozás a Tamaris cipőket híresen időtállóvá teszi.

Tamaris félcipők

A Tamaris női félcipővel nem lehet mellényúlni: a márka utcára, irodába, és szabadidős elfoglaltsághoz is kínál kényelmes lábbeliket. Az E-cipő webáruház gazdag választéka különböző életkorú, valamint stílusú hölgyek tetszését is kész elnyerni.

A klasszikus Tamaris csizma

A hagyományos bokacsizma az őszi-téli ruhatár alapdarabja. Az elegáns Tamaris magasított cipő mind az alkalmi, mind a lazább szettekhez kiváló bázist képez. Igazán zord telekre a lovaglócsizmákat vagy combcsizmákat, illetve a bélelt bakancsokat ajánljuk.

Szandálok és papucsok

A természetes bőr vagy szövet anyagú, telitalpú szandálok, vagy épp a vietnámi papucsok szintén a márka hírnevét gazdagítják. Tegyen mély benyomást ismerőseire a webáruház cipőkölteményeivel a nyári forróság idején is!

Tamaris elegáns tűsarkú cipők

A karcsú sziluetthez magassarkú a kulcs! Az éjszakai életben vagy irodai környezetben, a Tamaris tűsarkúk hibátlan vonalvezetéssel és természetes bőr alapanyaggal kölcsönöznek magabiztosságot viselőjüknek. A tervezők a lábbelik megalkotásakor szerencsére a nők kényelmére is gondoltak.

Akció
Prémium
Újdonság
fel
«
»