30 NAP AZ INGYENES VISSZAKÜLDÉSRE
Tekintsd meg a részleteket!
Ingyenes kiszállítás
már 9990 Ft-tól előre fizetés esetén!

Szavatosság

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan vásárolt.

REKLAMÁCIÓS NYOMTATVÁNY

Hogyan tudsz élni a szavatossági jogoddal?

Amennyiben meghibásodott az oldalunkon vásárolt termék, a következő módon tudod elküldeni bevizsgálásra:

Töltsd ki a fent látható reklamációs nyomtatványt, és a számlával, illetve a termékkel együtt küldd el a következő címre:

ECIPŐ REKLAMÁCIÓ
Budapest
Kiscelli u. 8.
1032

Reklamáció esetében nem tudunk futárt küldeni, ezért bármilyen szolgáltatóval visszaküldheted a terméket. Kérünk, előlegezd meg számunkra a visszaszállítás költségét! Amennyiben jóváhagyták a kérelmet, ezt az összeget megtérítjük neked. Elutasított reklamáció esetén ez a vásárlót terheli. A feladott csomagon semmiképp se szerepeljen utánvét, vagy beszedendő összeg. A szállításról a feladószelvényt érdemes megtartani. Személyesen nincsen lehetőséged elvinni a csomagot a fenti címre.

Szakértőink fogják eldönteni, hogy pozitív bírálat esetén javítás, a termék cseréje, vagy pénzvisszafizetés lesz-e a megfelelő megoldás. Igyekszünk 15 napon belül döntést hozni a panaszos ügyedben.
fel
«
»