Kosár  (0)

Szavatosság

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt összes termékre 2 év szavatossági jog érvényesíthető! Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan vásárolt.

REKLAMÁCIÓS NYOMTATVÁNY:
ZIP, PDF

Hogyan tudsz élni a szavatossági jogoddal?

Nagyon sajnáljuk, amennyiben meghibásodott az oldalunkon vásárolt egyik termék, hiszen igyekszünk a rendeltetésének megfelelő, magas minőségű termékeket árusítani.

Amennyiben mégis bekövetkezik a hiba (ami nem csak gyártási hibából, hanem akár használati sajátosságból is eredhet), kérjük a következőket tedd:

1. Töltsd ki a fent látható, letölthető reklamációs nyomtatványt,
2. Küldj nekünk egy e-mailt a reklamacio@ecipo.hu címre, benne a következőkkel:

a. Fényképezd le a számlát/nyugtát, vagy küldd el a megrendelésed számát – azaz bizonyítsd valamilyen módon a szerződés megkötését!
b. Csatold hozzá a kitöltött reklamációs nyomtatványt!
c. Készíts képeket a termékről, hogy az egész termék és a hiba is jól látszódjon!

3. Az online beérkezett igényedet elbíráljuk Központunkban. Ha nem találjuk jogosnak a minőségi kifogást, akkor az elutasításról kapsz gyors választ.
4. Ha jogosnak találjuk az igényedet, akkor megkérünk, hogy a GLS partnerünknek add fel a csomagot – a Lengyelországba szállítás költségét egyből átvállaljuk tőled. Az ingyenes futárrendelést ügyfélszolgálatunk fogja leadni.
5. A terméket, amint megérkezett központunkba:  S.A., Nowy Kisielin - Innowacyjna 1, Park Logistyczny Panattoni, 66-002 Zielona Góra POLAND eobuwie.pl, megkíséreljük javítani, vagy kicserélni, amennyiben ez nem lehetséges, a jogszabályok szerinti lehetőségek egyikét kínáljuk fel (pénzvisszafizetés, árleszállítás, stb.).
6. A csereterméket, a kijavított cipőt a futárszolgálat útján visszajuttatjuk Neked, míg a visszatérítendő összeget a reklamációs nyomtatványon megadott számlaszámra utaljuk vissza.

Mivel a kellékszavatossági jog érvényesítése során sem mi, sem a vásárló nem tudunk megdönthetetlen döntéseket hozni, ezért a fogyasztónak joga van a neki nem tetsző döntés után békéltető testülethez fordulni. Akár a megyei békéltető testületekhez (mindenki a saját lakóhelye, tartózkodási helye szerint, a testület elérhetőségeit a www.bekeltetes.hu oldalról választhatja ki), akár az EU online békéltető rendszerhez is lehet fordulni: http://ec.europa.eu/odr

A kellékszavatossági jog hátteréről a Felhasználási szabályzatunk VI. pontjában találsz több információt: https://www.ecipo.hu/felhasznalasi-szabalyzat#pkt6

 

 

fel
«
»