Kosár  (0)

Táskák jenny fairy

Aktív szűrők:

  • Márka:  Jenny Fairy
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Női kézitáska – univerzális kiegészítő minden alkalomra

A Jenny Fairy egy igazán lendületes, impozáns és különleges márka Lengyelországból, amely nem csak a kiváló minőségéről híres, hanem a különleges táskáiról is. A Jenny Fairy ugyanis tényleg nem a megszokott táskákat gyártja azon kívül persze, hogy kaphatóak tőle klasszikus stílusok is. Ugyanakkor, ha szeretjük a különleges táskákat és cipőket, akkor minden bizonnyal imádni fogjuk a Jenny Fairy kézitáskák modelljeit is. A márka ugyanis kifejezetten azt tűzte ki célul, hogy a megszokott formák mellett igazán különleges és egyedi formatervekkel kápráztassa el a különlegességre vágyókat. Mindezt pedig megfizethető áron kínálva érhetjük el például az ecipo.hu webáruházában. Ha körbenézünk a Jenny Fairy táska modellek között, láthatjuk is ezeket a különleges típusokat. Garantált, hogy nem nagyon fognak szembejönni az utcán. A márka ugyan követi az aktuális trendeket, de azt mindig sajátos fűszerezéssel tűzdeli meg. Ezért például az idén oly népszerű steppelt, és láncos táskák vagy a cukorkaszínekben kapható kézitáska modellek is picit egyedi formát kaptak. Ezen kívül a márka kifejezetten olyan megoldásokkal is előrukkol, amihez hasonlóakat maximum a legelitebb luxusmárkák használnak.

Jenny Fairy kézitáskák – melyek a legdivatosabb típusok?

A enny Fairy női kézitáska idei kollekciói között jócskán akadnak olyanok, amelyek a szezon trendjeire összpontosítanak. Rendkívül csinosak és frappánsak a láncos táskáik. Ezek között gyakorlatilag mindenféle pántosat megtalálhatunk. A különböző pasztell- és kedves cukorkaszínekben pompázó modellek pedig szemet gyönyörködtető kacérsággal képviselik azt a stílusos, mégis fiatalos nőiességet, amiben van játék. Merthogy a kézitáska Jenny Fairy módon tervezve pont ilyen. Van benne játék, van benne különlegesség ugyanakkor a stílusos, sőt a gótikusabb – a Jenny Fairy fekete kézitáska modellek kategóriájában kapható – vonalat kedvelőknek is akadnak bőven böngészni való táskák. Ha pedig visszatérünk a legdivatosabb fazonok meghatározására, akkor a már említett modellek mellett bőven választhatunk a vintage időket idéző fonott, csíkos, sőt pöttyös textillel kombinált igazi nyári darabokból, vagy a steppelt vödörtáskákból, na meg a futurisztikusan minimalista típusokból. Utóbbi esetben egyébként különleges, irizáló gyöngyház anyagúakat is találunk, amelyek valóban jövőbeillő dizájnt jelentenek.

Jenny Fairy kézitáskák – hogyan kell tisztítani?

Egyértelműen az anyagától függ a táskának a tisztítása is. A műbőr és a PVC anyagú táskákat például nedves törlőruhával, amíg a valódi bőr modelleket már bőrápolóval is karban tarthatjuk. Ugyanakkor, amikor megvásároltuk a kinézett Jenny Fairy táskánkat, mindig olvassuk el a tisztítási útmutatást rajtuk. A legjobban ezek a leírások lesznek ugyanis a mérvadóak a Jenny Fairy táskák esetében. Ha viszont nem boldogulunk, a legjobb, ha attól az üzlettől kérünk útmutatást, ahonnan megvásároltuk a táskánkat.

Jenny Fairy női kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell tárolni a Jenny Fairy női kézitáskákat?

Porzsákban, vagy szokványos módon a szekrényben, illetve pormentes helyen felakasztva. Természetesen a tárolás módja függ a táska típusától is. Egy kényesebb anyagú táskát porzsák nélkül még a szekrényben sem jó ötlet tárolni. Viszont egy hétköznapi strapabíró bőrtáska a fogason is megfelelő helyre lelhet.

Mely Jenny Fairy táskák alkalmasak a mindennapokra?

Főleg az erős anyagból készült, valódi bőr vagy textil típusok. Ezek nagyon nehezen szakadnak, sokáig megtartják újszerű formájukat és az eső sem tesz kárt bennük.

fel
«
»