Kosár  (0)

Táskák Calvin Klein Jeans

Aktív szűrők:

  • Márka:  Calvin Klein Jeans
Törölj ki mindent
Akció
Prémium
Újdonság

Gyönyörű és modern kézitáskák a Calvin Kleintól

A Calvin Klein kézitáskák különféle modelljeit és típusait ma már mindenki ismeri. A Calvin Klein egy igazán ismert és méltán híres név a divat világában, ezért nem is kell nagyon bemutatni azt a stílusosságot, amelyet képvisel. Ha a nőies eleganciára és az időtálló stílusra esküszünk, akkor mindenképp érdemes a márka kínálatában szétnézni. A Calvin Klein igazán egyedi és csak rá jellemző módon alkot olyan modelleket, amelyek sok-sok év múlva sem fognak kikopni a divatból. A márka pedig pontosan ezt is képviseli. Nem áll be a fast fashion darálója elé, olyanokat akar alkotni, amelyek marandóak. A helyzet pedig az, hogy egy igazi Calvin Klein táska soha nem fog csak úgy a szemétbe kerülni. Az ilyen darabokat maximum megöröklik, vagy eladják, de soha nem dobják ki. A titok pedig pont az az időtállóság, amit képvisel. Ebből adódóan a Calvin Klein és a hozzá hasonló márkák valójában fenntarthatóbbak, mint az olcsóbb, tömegtermeléssel készített márkák modelljei. Vagyis aki kicsit is törődik a környezetvédelemmel, annak bizony érdemes olyan márkát választani, mint a Calvin Klein.

Calvin Klein kézitáskák és clutch táskák – tökéletesek különleges alkalmakra

A márka alapvetően kétféle csoportnak szánja a táskáit. Az első csoportba tartoznak a vagány, sportosabb, de még mindig elegáns vonalat képviselő, fiataloknak szánt modellek, amíg a másikban az igazi klasszikus Calvin Klein táskák foglaltak helyet. Mivel jól elkülöníthetőek a márka ezen darabjai, ezért azonnal mindenki látja, hogy meg fogja-e majd találni köztük a magának való táskákat. A különféle táskák közül talán a kézitáskákat és Calvin Klein borítéktáskák elegánsabb típusait lehetne a legjobban kiemelni. Amíg egy részük elegáns és akár alkalmi viselethez is jó, a lazább irányzat esetében a többséget bátran hordhatjuk hétköznapokra, de akár félelegáns megjelenéshez is. Ha a színeket nézzük a márka főleg fekete, fehér és bézs Calvin Klein kézitáska modelleket dob piacra, de természetesen megtalálhatóak a különféle trendszínek is.

Calvin Klein hátizsákok – praktikus és időtálló mindennapi kiegészítők

Az egyébként magyar származású, de amerikai divatdiktátor kifejezetten olyan kiegészítőket alkotott meg, amelyek nem csak minőségében és küllemében állják meg évekig a helyüket, de praktikusak is. A Calvin Klein hátizsákok például igazán szemet gyönyörködtető formában találhatóak meg a márka kínálatában. Mikor érdemes és hová Calvin Klein hátizsákot választanunk? A márka által kínált hátizsákok többsége az urban stílust követi. Ez azt jelenti, hogy a modern letisztultsága mellett bohókásan, vagy vagányabb módon jelennek meg a márkára jellemző elemek. Vagyis hétköznapokra, de esti partikra is remek választás. A Calvin Klein ilyen esetekben előszeretettel alkalmazza a brand logóját kreatív elemként felhasználva. Ugyanakkor azért a félelegáns megjelenéshez méltóan egészen visszafogott modelleket is találhatunk, például a fekete Calvin Klein kézitáska modellek esetében.

Calvin Klein kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Calvin Klein kézitáskák – hol lehet megvásárolni?

A márkás Calvin Klein kézitáskákat olyan üzletekben találhatjuk meg, amelyek kizárólag minőségi modelleket árusítanak a legnagyobb márkáktól. Az Ecipő oldalán például megtalálhatóak a márka táskái a legtöbb ismert branddel egyetemben.

Calvin Klein kézitáskák – mi az ára?

A Calvin Klein táskák ára nagyon sok mindentől függ. Az anyaghasználat mellett, a modell típusa, mérete is meghatározó. A márka készít közép árkategóriás, de kifejezetten prémium táskákat is, ezért mindenki megtalálja a saját elképzelésének valót.

fel
«
»