Kosár  (0)

Táskák Furla

Aktív szűrők:

  • Márka:  Furla
Törölj ki mindent
Akció
Prémium
Újdonság

Furla táska – mi különbözteti meg más márkáktól?

A Furla egy exkluzív olasz luxus márka, amely 1927 óta meghatározója a bőrből készül termékek kategóriájának. A márka által olyan bőrből készült kiegészítőket gyárt a hölgyek és urak számára is egyaránt, amelyeket valóban eltérnek a piacon található tömeggyártott daraboktól. A Furla kézitáskák ugyanis minőséget, a kreativitást, optimizmust és a magabiztosságot képviselik. Csakúgy, mint a márka által gyártott egyéb táskák és kiegészítők is. Tehát egy Furla táska biztosan azonnal kitűnik majd a tömegből, a finom olasz bőr anyagok és az egyedi csat révén, amely a márkajelzést viseli. Ezek a táskák ugyanis összetéveszthetetlenek a többi márka által kínált daraboktól. Ha tehát mi magunk is a fentebb említett jellemzőkkel bírunk, úgy mint a magabiztosság, a kreativitás vagy az optimizmus, akkor egy ilyen táska tökéletesen tükrözi majd személyiségünket a mindennapokban és az elegáns alkalmakkor is egyaránt.

Eredeti Furla hátizsákok és táskák széles választéka az Ecipőn

Ahogyan pedig azt korábban is említettük, ez a prémium márka nem csak kézitáskákat forgalmaz. Ha tényleg szeretnénk megízlelni a Furla által kínált exkluzív minőséget, akkor feltétlen megéri szétnéznünk az Ecipő webáruházában. Itt ugyanis nem csupán a márka által gyártott kézitáskák közül válogathatunk, de mindenfelé eladó Furla táskák állnak a rendelkezésünkre. Például a szintén prémium minőséget képviselő Furla hátizsák kínálatot is megtekinthetjük az Ecipő weboldalán. Ráadásul a webáruházban gyakran olyan akciókkal is találkozhatunk, amelyek jóvoltából szinte fillérekért juthatunk hozzá ezekhez a valóban értékes kiegészítőkhöz. Ebből kifolyólag valóban megéri rendszeresen követni az Ecipő oldalát, hiszen olyan féláron is megvásárolhatunk egy-egy ilyen prémium minőségű darabot.

Hogyan kerültek a Furla kézitáskák Magyarországra? Márkatörténet

A Furla táskák nagy utat tettek meg Olaszországból elindulva szinte az egész világot bejárva. A márkát 1927-ben Bolognában alapította Aldo Furlanetto, eredetileg a divatos női kiegészítőkre fókuszálva. Később 1955-ben meg is nyílt az első Furla üzlet szintén Bolognában, amely a mai napig működik. A hetvenes évektől pedig Aldót a gyermekei, Carlo, Paolo és Giovanna Furlanetto is támogatták az üzletben. Ezek után a kilencvenes években világszerte jelentek meg a Furla üzletek, például az Egyesült Királyságban, Németországban, az USA-ban, Japánban, Kínában és Hong Kongban is. Majd 2008-ban Giovanna a feltörekvő tehetségek támogatására létrehozta a Fondazione Furlát. 2012-ben pedig a márka megnyitotta az első nagyobb üzletét Bangkokban, amely már az új, kifinomult üzletpolitikát követte. Ezek után a márka elég gyorsan terjedni kezdett egész Ázsiában. Majd később 2015-ben megnyitotta Milánó fővárosában, Olaszország szívében a Palazzo Furlát is. Ezek után 2018-ban megvásárolta a toszkánai Effeuno Srl gyártóüzemet. Ekkora pedig már szinte világ minden pontján elismert márkának számított.

Furla kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Furla – mi is takar ez a márka pontosan?

Ahogyan azt fent is bővebben kifejtettük, a Furla világszerte elismert olasz luxusmárka, amely bőrből készült egyedi, prémium minőségű kiegészítőket gyárt és forgalmaz. Ráadásul nem csupán a hölgyek számára, de az uraknak is bőven kínál egyedi kiegészítőket.

Furla – hogyan ismerd fel az eredeti darabokat?

Az eredeti Furla darabok összetéveszthetetlenek, a márkajelzést viselő, egyedi csatjuk révén – például a táskák esetében. Ezen túl a finom, puha olasz bőr és a minőségi varrás is mind árulkodó jelek.

fel
«
»