Kosár  (0)

Aktív szűrők:

  • Technológia:  Geox Respira
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Geox Respira – miért érdemes légáteresztő cipőt venni?

A Geox márka olasz alapítója épp a sivatagban futott, amikor is a forró talaj által még jobban elkezdett melegedni a lába a cipőben. Ettől pedig az az ötlet jutott eszébe, hogy mi lenne, ha a cipő talpába lyukakat fúrna, ezáltal levegőzne az egész talp? Az ötletből idővel megvalósítás, majd szabadalmaztatás lett, így születtek meg a Geox Respira cipő lyukas talppal rendelkező légáteresztő modelljei. Persze a lyukas talp itt nem azt jelenti, hogy a cipőnek beázik a talprésze, mert akkora rajta a lyuk, viszont azt igen, hogy olyan speciális légáramlás vezető technológiát fejlesztett a Geox, amely mára a márka meghatározó jelképévé vált. Az apró lyukak és a belső talp közé ugyanis egy olyan speciális membránt tesznek, ami csak a levegőt ereszti át, de mást nem. A Geox tökéletes azok számára, akik nem szeretik, ha izzad a lábuk, akiknek fontos, hogy jól lélegző cipőjük legyen még a legnagyobb megterhelés alatt is, mindezt persze komplett komforttal tálalva. A márka különféle stílusban és különféle tevékenységekre készít lábbeliket. A városba kifejezetten csinos, letisztult darabokat találhatunk, amelyek nem csak a minőségi dizájnt képviselik, de azt az elképesztő kényelmet is, amit a Geox képvisel.

Geox Respira cipő – légies lábbeli, amelyet a te kényelmed szem előtt tartva terveztek!

A Geox Respira cipői a maximális kényelemről és használhatóságról szólnak. Ezeket a cipőket külsőre is úgy tervezték, hogy a legtöbb stílushoz és öltözékhez passzoljon hozzá az olasz stílusosság jegyében. A klasszikus sneakerek mellett kaphatunk igazán kényelmes és stílusos bakancsokat, elegáns női Geox Respira magassarkúkat és férfi félcipőket. Például egy Geox Oxford vagy derby Geox Respira cipő egyszerre végtelenül elegáns és kényelmes, ami egyébként ezeknél a cipőfajtáknál nem mindig magától értetődő. Azonban a Geox márkánál alapvető. Vagyis azok a férfiak, akiknek eddig gondot okozott, hogy az elegáns viseletükhöz kényelmes lábbelit válasszanak, most megtalálták a valódi elegáns komfort forrását a férfi Geox Respira képviseletében. Mivel a Geox minden korosztály számára gyárt, ezért a gyerekcipőket is érdemes megemlíteni. A fejlődésben lévő szervezetük számára a Geox Respira cipő gyerekeknek kiváló választás iskolába járáshoz és a mindennapi játékhoz is.

Női, férfi és gyerek Geox Respira – kiváló minőségű lábbelik széles választéka az egész család számára az Ecipőnél

A legtöbb webáruházban a Geox cipőknek általában csak egy-egy típusát találjuk. Hiszen a márka profi outdoor lábbeliket is fejleszt, amit a túraboltokban érdemes keresni. Az elegáns cipőket általában az elegánsabb és a hétköznapi viseletet kínáló üzleteknél találni, amíg a sportosabb lábbeliket szélesebb kínálatban főleg a sportboltok árulják. Az ecipo.hu oldalán azonban mindegyik kategória képviselteti magát a Geoxtól, nem is akármilyen készletben. Itt megtalálhatjuk a márka profi túracipőit, elegáns félcipőit és rendkívül minőségi gyermek Geox Respira cipőit is. Ezért akár az egész család számára bevásárolhatunk a márka termékeiből. Mindezt ráadásul a legújabb trendek szerint kaphatjuk meg, hiszen az Ecipő folyamatosan frissíti az árukészletét, hogy valóban a legújabb modellekhez juthassunk hozzá. Gyakran pedig jelentős kedvezményekkel, hiszen a webáruház igen gyakran tart leárazásokat.

Geox Respira – gyakran ismételt kérdések

Geox Respira – mit jelent?

A Geox márka a görög geo kifejezésből ered, ami a földet jelenti. A mellé adott X pedig a technológiára utal. A márkanév azt szeretné kifejezni, hogy a földön járás profi fejlesztője, valamint a természetközeli megközelítés miatt is kapta ezt a nevet.

Geox Respira – hol lehet vásárolni?

Sokféle üzletben lehet a Geox különféle modelljeit megkapni. Azonban olyan webáruház kevés van, ahol egyszerre lelhetők fel a Geox Respira gyerekcipők, az outdoor cipők és az elegáns Geox Respira női cipők, illetve férfi lábbelik is egyszerre. Az Ecipőnél azonban minden Geox kategória képviselteti magát.

fel