Kosár  (0)

Visszáru

Pár kattintással!

Lehetőséged van a rendelés átvételétől számítva 100 napon belül elkészíteni a visszárut.

Készítsd el a visszárut!

Go to the "Make return" tab in My Account if you have placed your order as logged in user.

Visszaküldés regisztrált vásárlóként

Visszaküldés vendégként

Ne felejtse, hogy csak azokat a termékeket lehet visszaküldeni, amelyeken nincs használatra utaló jel.

Alapvető információk
  1. Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakd be mellé(jük) a dobozba a kitöltött és aláírt visszáru nyomtatványt! Ha nem találod a nyomtatványt, töltsd le innen!
  2. Kattints a Készítsd el a visszárut! gombra és válaszd ki a visszaküldeni kívánt termék(ek)et!
  3. Válaszd ki a visszaküldés módját: GLS futárszolgálat.
  4. Amint lengyelországi Visszáru Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmed, automatikus e-mailben értesítünk. Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe (kivéve vis maior esetén).
Fontos tudnivalók
  1. Ha ugyanabban a dobozban küldöd vissza a termék(ek)et, amelyben tőlünk kaptad - távolítsd el a régi címkét a dobozról! Ha nem szeretnél élni az ingyenes visszaküldés lehetőségével, akkor ide tudod feladni a csomagot: 2351. Alsónémedi, GLS Európa utca 2.
  2. Ha egyszerre egynél több terméket szeretnél visszaküldeni, egy dobozban visszaküldheted őket. Ha egynél több csomagot szeretnél visszaküldeni, mindegyikhez külön kódot kell létrehoznod és különálló szállítmányként kell őket feladnod.
  3. Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semiképpen se írj rá a csomagra!
  4. Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat oly módon is kapod vissza. Ha készpénzben vagy hagyományos átutalással fizettél a termék(ek)ért, a vételárat a visszáru nyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha PayPalon vagy PayU-n keresztül fizettél, a pénzt elsősorban ezeken a fizetési platformokon keresztül kapod vissza.
Mutass többet...
Ügyfélszolgálati Iroda
Telefonszám
+36 1 445 3690

E-mail
info@ecipo.hu

fel
«
»