Kosár  (0)

Wittchen

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Wittchen
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Wittchen márka – kiváló minőségű bőr kiegészítők

A Wittchen márkát Jędrzej Rafał Wittchen alapította 1990-ben. Piacvezetőnek számít az exkluzív bőr termékek területén. Minden terméke magas minőségű és elegáns. A márka neve egyet jelent a luxussal és a legmagasabb minőséggel. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a Wittchen sikere folyamatosan nő Európában. Jelenleg több mint száz szalonnal rendelkezik. Azok számára bizonyulnak kifejezetten jó választásnak a márka termékei, akiknek fontos az elegancia és a harmónia a kiegészítőik terén. Ma már többek között pénztárcák, táskák, esernyők, övek és bőröndök találhatóak a kínálatban. A márka fontosnak tartja a megbízható gyártási technológiát, a divatos megjelenést, a kiemelkedő kényelmet és az innovatív megoldásokat. Minden helyzetben jó választásnak bizonyulnak a márka termékei. Érdemes megnézni a Wittchen kínálatát az Ecipo.hu oldalán, és választani néhány különleges változatot.

Wittchen bőrönd – hasznos és elegáns

A fiatalokra és az idősekre egyaránt gondol a márka a tervezés során, minden korosztály számára készít különleges termékeket. Ráadásul a kínálat szín- és formavilág tekintetében is rendkívül széles, így mindenki hamar megtalálhatja azt a terméket, ami a leginkább passzol a stílusához. A Wittchen kiegészítők hamar meghódítják a vásárlók szívét a rendkívül kifinomult részleteiknek és a kimagasló minőségüknek köszönhetően. A márka minden terméke kézzel készül, rendkívül tartós, magas minőségű, szép olasz bőrökből. A termékeket viselve minden vásárló különlegesnek érezheti magát. Az Ecipo.hu oldalon megtalálhatóak a márka termékei. A kínálatban szerepel többek között Wittchen cipő, Wittchen esernyő, Wittchen pénztárca és Wittchen bőrönd. Utóbbi rendkívül hasznos az utazások során, hiszen strapabíró, praktikus kialakítású és kiváló minőségű. A Wittchen bőröndök garantáltan jó választásnak bizonyulnak minden utazás alkalmával.

Wittchen férfi öv – bőr kiegészítő a klasszikusok közül

A Wittchen férfi öv minden férfi számára kiváló választásnak bizonyul, hiszen prémium minőségű olasz alapanyagból készül megbízható gyártási technológiával. Ezek az övek rendkívül strapabíróak, melynek köszönhetően hosszú éveken át viselhetőek. Nem véletlen, hogy rendkívül népszerűek a kínálatban. Ezek az övek minden helyzetben jó választásnak bizonyulnak, érdemes beszerezni belőlük egy-két különleges változatot. Érdemes ellátogatni az Ecipo.hu webáruházába, ahol a Wittchen férfi övek széles kínálata megtalálható a márka egyéb termékei mellett. Ráadásul az oldalon a termékek kiválasztása és a rendelés is rendkívül egyszerű, csupán néhány percet vesz igénybe.

Wittchen – gyakran ismételt kérdések

Wittchen – mit érdemes tudni a márkáról?

A népszerű Wittchen márkát 1990-ben alapította Jędrzej Rafał Wittchen. Exkluzív bőr termékeket készít, melyek magas minőséget képviselnek. Sikere folyamatosan nő, jelenleg több mint száz szalonnal rendelkezik. Termékei azok számára bizonyulnak jó választásnak, akiknek fontos az elegancia és a harmónia.

Hogyan kell beállítani a kódot a Wittchen bőröndön?

A Wittchen bőröndök TSA kombinációs zárral rendelkeznek. A beállítás során, ha van piros nyíl a záron, azt el kell távolítani. A számzár eredetileg 0-0-0 kódra van állítva, ezt le kell cserélni egy saját változatra, méghozzá úgy, hogy a záron lévő kis gombot be kell nyomni egy toll végével kattanásig. Ezt követően kell megadni a saját kódot, és utána pedig meg kell nyomni a cipzárfeloldó gombot a kód rögzítéséhez.

fel
«
»