Kosár  (0)

Zamberlan

Aktív szűrők:

  • Márka:  Zamberlan
Törölj ki mindent
Akció

Zamberlan túra- és alpesi cipő – az igazi hegymászóknak

A Zamberlan márka a hegyek szeretetéből született 1924-ben Olaszországban. Amikor is még csak cipőket gyártott a Zamberlan család. Ám a vállalkozás a kiváló minőségű cipőivel, és a vásárlóbarát hozzáállásával hamar elkezdte magát kinőni. Mára az egyik leghíresebb túracipőket és kiegészítőket gyártó márkáról beszélhetünk, amely a mai napig a Zamberlan család kezei között növekszik. A Zamberlan tehát valójában egy igazi szerelemmárka, amelyet a természet csodálata a hegyek és a friss levegő szeretete és az olasz stílusérzék hívott életre. S pont ez az, ami miatt a Zamberlan kiemelkedik a legtöbb túrázókra specializálódott márka közül. Speciális bakancsait és kiegészítőit olyan stílusossággal is képesek megalkotni, amelyre csak kevés outdoor márka képes. A cipők Zamberlan által tervezve nem csak sportosak, hanem találunk köztük kifejezetten félelegáns megjelenésűeket is. Ezen kívül a Zamberlan alpesi cipők a legmodernebb technológiai újításokat tartalmazzák, ezért a kiváló strapabíróság mellett a legnagyobb komfortban róhatjuk bennük a terepet.

Zamberlan trekkingek – hosszú utakhoz és fagyos időjáráshoz

A Zamberlan nem viccel ha trekkingről, vagy épp egy jeges túráról van szó. A Zamberlan túracipő k a legszélsőségesebb időjárásban is kifogástalanul védik és melegen tartják a lábainkat a legnagyobb kényelemben. Miért olyan fontos ez? A trekking pedig egy olyan műfaj, ahol nincs idő váltani csak úgy – mármint cipőt – az akár több napig tartó túrázás során maximum csak annyira lehet időnk, hogy megpihenjünk. Arra nem nagyon lesz idő, hogy napokig hagyjuk száradni a lábbelinket, vagy épp ápolgassuk a rossz cipő által okozott vízhólyagjainkat és sarok feltörésünket. Vagyis a trekking esetében – de ez bármilyen túrára igaz – elengedhetetlen a kiváló minőségű és rendkívül kényelmes, a vizet jól bíró, jól szellőző túracipő vagy bakancs. Ez pedig hideg időben hatványozottan igaz. Ezért amikor megfelelő trekking cipőt választunk, akkor mindenképp a Zamberlan hegyi cipő modellekhez hasonló márkákat keressük. Ilyen esetekben nem érdemes az olcsó, mindenféle technológiát mellőző lábbelik felé kanyarodni, mert szinte garantált, hogy rosszul fogunk járni. Nem érdemes tehát kockáztatni, ezért aki csak hobbi szinten szeretne túrázni annak is bátran ajánlott a Zamberlan trekkingek között nézelődnie. A Zamberlan női trekking cipő, illetve Zamberlan férfi cipő modellek esetében direkt gondolnak az ilyen esetekre. Ezért dupla komfort jellemzi a trekkingeket.

Zamberlan hegyi cipő – megfelel az olasz gyártó legmagasabb minőségének

A Zamberlan cipők magas szintű minőségi ellenőrzésen mennek keresztül. Ez például hegymászás esetén rendkívül fontos, hiszen egy selejtes lábbeli akár komoly baleset forrása is lehet. A dizájnra sem lehet panasz, akár a Zamberlan női cipők modelljeit nézzük, akár a férfiakét. Viszont ha a Zamberlan női modelleket tekintjük meg jobban, akkor láthatjuk, hogy a márka cipői igazán kellemes nőies kivitelben is képesek megalkotni egy rendkívül komoly technológiával készített lábbelit.

Zamberlan cipők – gyakran ismételt kérdések

Zamberlan – mi a mérettáblázat?

A Zamberlan mérettáblázat sok márkával ellentétben tartalmaz feles méretet is. Vagyis ha nekünk például 40-es a lábunk, akkor a vastag zokni hordása miatt bátran választhatunk egy 40,5-ös méretű modellt is. Ezért azok is könnyedén megtalálják a méretűket, akiknek alapvetően nem kerek számú a lábmérete.

Zamberlan – mi ez a márka?

Az olasz márka csaknem száz éve gyártja a Zamberlan túracipő típusokat és kiegészítőket. A már sok generáció óta az eredeti Zamberlan család kezében fejlődő cég kiáll a minőségi értékek mellett, ezért a legkiválóbb túracipőket és kiegészítőket gyártják.

fel
«
»